Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας με πρώτο βραβείο €5.000

    Από: Startup Team

Πηγή epidotisimag.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών στο διαγωνισμό του IST College, στον οποίο ο πρώτος νικητής θα λάβει €5.000 ως αρχικό κεφάλαιο επιχείρησης, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος από μία πλήρη υποτροφία για προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, το πρώτο βραβείο είναι €5.000 από το IST ως αρχικό κεφάλαιο επιχείρησης που θα βασίζεται στην διακριθείσα ιδέα, πολλά δώρα από το CU και πλήρη εξοπλισμό μιας θέσης εργασίας από το Πλαίσιο. Το 2o και 3ο βραβείο του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας είναι πλήρης υποτροφία για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα αντίστοιχα στο IST και πολλά δώρα από το CU! O διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας «Crazy Business Ideas» διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το IST College το 2011 και είχε ως στόχο να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τολμήσουν να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη. Λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία του Crazy Business Ideas τις τρεις προηγούμενες χρονιές διεξαγωγής του, το IST College διοργανώνει φέτος για 4η συνεχή χρονιά το διαγωνισμό επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

O Διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Ε.Β.Ε.Π).

Διαβάστε Περισσότερα στο epidotisimag.gr