Είστε λάτρεις των σειρών; Στείλτε το βιογραφικό σας στη Netflix

    Από: Startup Team

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για τα «καλύτερα επαγγέλματα του πλανήτη». Επιστάτες σε απόμακρα και απομονωμένα νησιά και άλλα, που εκτός από μοναδική θέα και αξέχαστες εμπειρίες προσφέρουν παχυλό μισθό. Όμως, μία άλλη εταιρία προσφέρει επίσης υψηλό μισθό χωρίς να χρειάζεται να βγείτε καν από το σπίτι σας ή να ταξιδέψετε. Ο λόγος για την Netflix. Η Netflix είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο για τηλεόραση μέσω διαδικτύου (Internet TV), με έδρα τις ΗΠΑ. Η εταιρία , ψάχνει για άτομα να εργαστούν  για λογαριασμό της στην Ιρλανδία και την Μεγάλη Βρετανία. Τι θα πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι; Απλά να βλέπουν τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες,  που  πρόκειται να προβληθούν από το διεθνές δίκτυο, πριν από τους θεατές και να τα αξιολογούν, για να αποφασίζει η εταιρία αν τελικά θα προβληθούν ή όχι.

Σύμφωνα με βίντεο που  κυκλοφόρησε από την Netflix για το συγκεκριμένο θέμα στο διαδίκτυο, οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν αναλυτικό μυαλό, προκειμένου να έχουν την δυνατότητα να αξιολογούν σωστά τις ταινίες και να είναι φανατικοί θεατές, τόσο για την τηλεόραση, όσο και για τον κινηματογράφο.

Οι εκπρόσωποι της Netflix, που έχει την έδρα της στην Silicon Valley στις ΗΠΑ, λένε ότι επιτυχημένες σειρές όπως οι «Orange is the new Black» ή «House of Cards», δεν επιλέγονται τυχαία για να προβληθούν στα  48 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη που διαθέτει το δημοφιλές δίκτυο, αλλά μετά από προτάσεις που δέχεται η εταιρεία από τους «taggers», τα άτομα εκείνα που βλέπουν τις ταινίες πριν από τους θεατές γι’ αυτούς!

Όπως δηλώνει εκπρόσωπος της εταιρείας, «η Netflix φαίνεται ότι ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις απαιτήσεις των συνδρομητών της και ίσως κάποιοι νομίζουν ότι τα στελέχη της μπορούν να διαβάζουν την σκέψη ή τα φύλλα τσαγιού, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική».