Συναγερμός για ρευστότητα και «κόκκινα δάνεια»

    Από: Startup Team

Πηγή businessnews.gr

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων ρευστότητας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ήταν ο βασικός άξονας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Ιουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση της κυβερνητικής εκπροσώπου.

«Υπό αυτό το φως συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση του τραπεζικού συστήματος και οι προοπτικές του στη λογική της περαιτέρω ενίσχυσης της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία. Οι συζητήσεις θα είναι πιο συχνές, με στόχο οι τράπεζες με δεδομένη τη σταθεροποίηση των δημοσίων οικονομικών και την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησής τους να συνδράμουν ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα των πολιτών» αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο  κυβερνητική πηγή.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, του κ. Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου κ. Βενιζέλου, του υπουργού Οικονομικών του κ. Γκίκα Χαρδούβελη και του Αναπληρωτή του κ. Σταϊκούρα, του Υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Δένδια και εκπροσώπων των συστημικών τραπεζών

Διαβάστε Περισσότερα στο businessnews.gr