Κερδίστε το super smartphone Sony Xperia Z2

    Από: Startup Team

H Cosmote προσφέρει σε έναν τυχερό/ρή επισκέπτη του sofokleousin.gr το super smartphone Sony Xperia Z2. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό αρκεί να κάνετε like και share το άρθρο του διαγωνισμού.

Tο Sony Xperia Z2 συνδυάζει τις καλύτερες τεχνολογίες της Sony σε οθόνη, ήχο, φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα. Διαθέτει μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης 5,2’’, δίνει τη δυνατότητα για μοναδικές λήψεις με τη βιντεοκάμερα 4Κ, ενώ με την ενσωματωμένη κάμερα των 20,7ΜP προσφέρει εικόνες με απαράμιλλη ευκρίνεια.

Με το Xperia Z2 μπορεί κανείς να ακούσει τη μουσική του ακόμη και σε περιβάλλον με θόρυβο, χωρίς διακοπές, χάρη στην αναγνωρισμένη ψηφιακή τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, το Xperia Z2 αποτελεί το ιδανικό Smartphone για όσους επιζητούν ασφάλεια, τεχνολογική αρτιότητα και design.

Με το Sony Xperia Z2 μπορείτε να ζήσετε μέσα από το τηλέφωνο σας την εμπειρία του 4G που πρώτη η Cosmote έφερε στην Ελλάδα. Με το 4G δίκτυο της Cosmote, που έχει την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, απολαμβάνετε απίστευτα γρήγορο Mobile Internet, για να σερφάρετε ακόμα πιο γρήγορα, να βλέπετε HD Videos χωρίς διακοπές και να κατεβάζετε και να ανεβάζετε ταχύτατα μεγάλα αρχεία. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει την λειτουργία HD Voice, που παρέχει αποκλειστικά η Cosmote, για να έχετε κλήσεις με πεντακάθαρο και κρυστάλλινο ήχο.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.

Έναρξη: 21.10.2014
Λήξη: 31.10.2014