Συνέντευξη στο Startup.gr: I-Need,Τσιούρης Γιώργος

    Από: Startup Team

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1981 όπου και μεγάλωσα, από μικρός είχα σαν χόμπι τους υπολογιστές, τελείωσα σχεδιασμό εσωτερικού χώρου μέσω Η/Υ.  Tο 2000  έφυγα στο εξωτερικό όπου δούλεψα σαν σχεδιαστής επίγειων δικτύων στη Armenian Telecom (Αρμενία)  μέχρι το 2003 .

Μετά γύρισα στην Ελλάδα και ασχολήθηκα εντελώς τυχαία με τα συστήματα ασφαλείας  για περίπου ενα χρόνο, απο το 2005 και μετά ασχολήθηκα με το εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών στον κλάδο των τεχνικών επαγγελμάτων μέχρι και το 2012, όπου και ήρθε και η ιδέα του i-need.

Λίγα λόγια για το i-need.gr

Συνέντευξη στο Startup.gr: I-Need,Τσιούρης Γιώργος

Το i-need είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία μέσω δωρεάν mobile εφαρμογής iPhone και Android καθώς και μέσω ιστοσελίδας στην οποία μπορείς να απευθυνθείς και να βρεις με βάση τα δικά σου κριτήρια τον τεχνίτη ή τον μάστορα την ώρα που τον χρειάζεσαι. Περιλαμβάνει ένα πλήρες και ενημερωμένο δίκτυο επαγγελματιών (για την Αθήνα) με τις πιο χρήσιμες ειδικότητες για το σπίτι η το γραφείο. ( Υδραυλικούς, Ψυκτικούς κλιματισμού, Ηλεκτρολόγους, Τεχνικούς καυστήρων, Τεχνικούς οικιακών συσκευών, Τεχνικούς ασανσέρ, Τεχνίτες αλουμινίου – σιδήρου, Τεχνίτες ξύλου, Γύψοσανίδες – ξηρά δόμηση, Αποφράξεις, απολυμάνσεις, Μονώσεις, Τέντες- συστήματα σκίασης, Τζαμάδες, Κλειδαράδες, Τεχνικούς Υπολογιστών και Ηλεκτρονικούς).

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος/η σας?

Στην εμπορική εταιρία  που ήμουν, άκουγα όλη την ώρα από τον κόσμο ήταν πως δεν μπορούσαν να βρούνε ένα επαγγελματία στα ‘’μέτρα τους’’  και από την άλλη τους καλούς (στην δουλεία τους ) τεχνικούς να λένε πως δεν μπορούν να δείξουν κάπου την δουλειά τους…. Έτσι λοιπόν συνέλαβα την ιδέα του i-Need, αλλά δεν το έχω ξεκινήσει μόνος μου το project. Κατ’ αρχήν δεν πιστεύω στις ατομιστικές προσπάθειες. Είμαι της άποψης, δύο μυαλά καλύτερα από ένα και τρία καλύτερα από δύο, αρκεί βέβαια  να υπάρχει πνεύμα ομαδικότητας.  Οπότε είμαστε ομάδα η οποία αποτελείται από τρεις  Εμείς η i-need , η iproject του Κυρίου Λίτσα που είναι υπεύθυνη για το δημιουργικό και την λειτουργία της πλατφόρμας και η moneytized.gr που είναι υπεύθυνη για το marketing και την στρατηγική.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Συνέντευξη στο Startup.gr: I-Need,Τσιούρης Γιώργος

Η  εφαρμογή απευθύνετε αφενός στον τελικό καταναλωτή (χρήστη ), ο οποίος μπορεί να βρει και να αξιολογήσει τους διαθέσιμους επαγγελματίες τεχνικών εργασιών της περιοχής του, αλλά και ευρύτερα του νομού Αττικής και αφετέρου στον επαγγελματία τεχνικών εργασιών, ο οποίος μπορεί να διαφημίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Επομένως Το i-Need απευθύνετε αφενός σε όποιον έχει πρόβλημα και ψάχνει άμεσα αλλά και όχι μόνο,  οικονομικές  αλλά πάνω απ΄όλα αξιόπιστες τεχνικές υπηρεσίες και αφετέρου σε όποιον τεχνικό θέλει να μπει σε μια εντελώς διαφορετική και καινοτόμα για την Ελλάδα μέχρι τώρα προσέγγιση προώθησης, πολύ πιο άμεση και στοχευμένη. Και το κυριότερο, πολύ οικονομική σε σχέση με αυτά που  προσφέρουμε.

 

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Να έχουν όνειρα και να τα κυνηγούν. Είναι καλύτερα να μετανιώσουν για κάτι που κάνανε, παρά να μείνουν με την απορία. Τώρα όσων αφορά επιχειρηματικά, να είναι σίγουροι για τους συνεργάτες που επιλέγουν και να μπορούν να συνεργάζονται τόσο σε τεχνολογικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο χώρος της τεχνολογίας είναι τόσο ραγδαία εξελισσόμενος που χωρίς σωστές συνεργασίες, αργά ή γρήγορα  δεν θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις.

Βρείτε τους:

Ιστοσελίδα: www.i-need.gr

Ακολουθήστες τους στο facebook: www.facebook.com/ineedgr