Τα 27 websites για να υποβάλετε την Startup σας!

    Από: Startup Team

Αν έχετε μόλις ολοκληρώσει την οικοδόμηση της επιχείρησής σας ή την ιστοσελίδα του προϊόντος σας, πιθανόν να θέλετε να κάνετε κάποια αρχική προώθηση ή να πάρετε τουλάχιστον κάποια δημοσιότητα στο διαδίκτυο ώστε να πάρετε τους  πρώτους early adopters σας. Εδώ είναι μια λίστα των εν λόγω δικτυακών τόπων, όπου μπορείτε να υποβάλετε την ιστοσελίδα του προϊόντος σας για να αρχίσετε το ταξίδι της startup σας.

Τα 3 Κυριότερα sites που μπορείτε να υποβάλεται τη Startup σας…

Τα 27 websites για να υποβάλετε την Startup σας!

HackerNews – Αν η startup σας έχει σχέση με την τεχνολογία και ψάχνετε για κάποιο feedback, τότε μπορείτε να τη δημοσιεύσετε στο HackerNews.

TechCrunch – Μπορείτε να στείλετε κάποια “tips” σας στο TechCrunc. Είναι ένα πολύ διαδεδομένο website και έχει δημοσιεύσει αρκετές επιτυχημένες startups.

Mashable – κυρίως καλύπτει startups που έχουν ως βάση τους καταναλωτές (ή οτιδήποτε το οποίο είναι προς το συμφέρον των χρηστών του) γι ‘αυτό αξίζει την υποβολή αν είστε τέτοιου είδους εταιρία. Κάνοντας υποβολή αναρτήστε κάτι γενικού ενδιαφέροντος, μην αρκεστείτε  στα χαρακτηριστικά της startup σας.

Δευτερεύων sites που μπορείτε να υποβάλεται τη Startup σας…

Τα 27 websites για να υποβάλετε την Startup σας!

KillerStartup – Μερικές φορές φαίνεται σαν spammy, αλλά τροφοδότει και αναπαράγει την startup σας στο διαδίκτυο. Αντιδράει καλά στις μηχανές αναζήτησης. Για δωρεάν υποβολές παίρνει 3-6 μήνες για έγκριση, αλλιώς θα πρέπει να πληρώσετε 197 δολάρια!

SpringWise – ως επί το πλείστον περιστρέφεται γύρω από ιδέες, δεν είναι για όλους, αλλά αξίζει να υποβάλεις την startup σου αν νομίζεις ότι σου ταιριάζει (Οι περισσότερες  είναι offline startups).

CrunchBase – Υπάρχουν 130,000+ “startups” που αναφέρονται στο CrunchBase και στην πραγματικότητα είναι ένα καλό μέρος όπου θα πρέπει να έχετε το προφίλ της εταιρείας σας, διότι τα προφίλ αυτά κατατάσσονται πολύ καλά στις μηχανές αναζήτησης.

Go2Web20 – κυρίως για web εφαρμογές, παλιό site, αλλά εξακολουθεί να έχει κάποια καλή δράση. Θα πρέπει να κάνετε την υποβολή μέσω email.

VentureBeat – είναι ακριβώς όπως το προφίλ του CrunchBase, αξίζει να υποβάλετε τη startup σας.

Μερικά από τα λιγότερο γνωστά sites όπου μπορείτε να υποβάλετε την startup σας και app websites

Τα 27 websites για να υποβάλετε την Startup σας!

NetWebApp – λίστα καταλόγου κινητών και web εφαρμογών.

Betalist – αν δώσετε λεπτομέρειες για την startup και το προϊόν σας, αξίζει την εγγραφή σας στο Betalist.

AboutYourStartup

AppVita

StartupWizz

RateMyStartup

StartupTunes

FeedMyApp

101BestWebsites

MakeUseOf

Ziipa – Μπορείτε να υποβάλετε εφαρμογές για κινητά και web

OntheApp

TheStartupPitch

AppUseful

listio

TechPluto

StartupLift

Gust.com – ακριβώς όπως to betalist

Vator – όπως to VentureBeat, μπορείτε να δημιουργήσετε προφίλ για την startup σας

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν μερικές ακόμα ιστοσελίδες που είναι άξιες να τους ρίξετε μία ματιά. Ίσως να ταιριάζουν καλύτερα για τις startup σας, οπότε εάν ξέρετε πρόσθετα sites, θα σας παρακαλούσα να κάνετε ένα σχόλιο για να το προσθέσουμε στη λίστα.