Διαγωνισμός: Startup Open

    Από: Startup Team

To Startup Open είναι ένας διαγωνισμός για την αναγνώριση και επιβράβευση των startups και των επιχειρηματιών που βρίσκονται πίσω από αυτές. Ο Διαγωνσιμός αυτός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, όπου το Startup Open θα αναγνωρίσει τις 50 κορυφαίες startups και θα δώσει έπαθλα που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη αυτών των startups.

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στην αγγλική γλώσσα και θα γίνονται δεκτές από την 1 Ιανουαρίου 2015, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2015. Επίσης, οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ISTART. Δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να είναι εγγεγραμένη μια startup για να συμμετάσχει, αλλά μια startup δεν μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό αν είναι εγγεγραμένη για πάνω από 18 μήνες.

Το Grand έπαθλο είναι: Ένα All inclusive VIP ταξίδι για να παρευρεθείς ως νικητής του διαγωνισμού (Startup Open) στο Global Entrepreneurship Congress που διοργανώνεται στο Medellin στην Κολομβία + Mentorship Experience

Για περισσότερα σε σχέση με τον διαγωνισμό:

Διαγωνισμός: Startup Open

Official Page του διαγωνισμού: www.studentcompetitions.com

Θα σας παρακαλούσαμε να το προωθήσετε σε γνωστούς σας, που ίσως ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Sharing is caring!