Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Συνέντευξη StartUp.gr: Jobmeup.gr

Συνέντευξη StartUp.gr: Jobmeup.gr
Ημερομηνία: 08/10     Εμφανίσεις: 3412
από: Κωνσταντίνος Σοφικίτης όλες οι αναρτήσεις του/της Κωνσταντίνος Σοφικίτης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Σοφικίτης και είμαι 19 ετών. Μεγάλωσα στο Πόρτο Χέλι και στη συνέχεια έζησα σε όλα τα μέρη της Αθήνας (σχεδόν)! Έχω ζήσει επίσης για ένα χρόνο στην Ολλανδία σπουδάζοντας  Aυτή η εμπειρία του να ζήσω στο εξωτερικό με έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, π.χ. για το πως να περνάω την καθημερινότητα μου με πα...

Mini Cv – email: hello@jobmeup.gr

Ο Δημήτρης είναι από τους μοναδικούς Water Specialists στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Είναι κολλημένος με ότι έχει σχέση με την τεχνολογία. Ασχολείται με web τεχνολογίες από τις αρχές του internet και πλέον είναι αφοσιωμένος στο να αναπτύσσει λύσεις που οι σύγχρονες τεχνολογίες μπορούν να  βοηθήσουν στη ζωή μας.

Η Βαλίνα έχει B.Sc. (Hons) in Shipping στο London Metropolitan University. Συνέχισε με το μεταπτυχιακό της - M.Sc. in Human Resource Management & Training και παρακολούθησε αμέτρητα σεμινάρια για Marketing. Είναι Blogger και web content writer σε διάφορα γνωστά site και τα τελευταία χρόνια δίνει όλη της την ενέργεια στις πωλήσεις και το Marketing.

URL: https://jobmeup.gr

FACEBOOK: https://www.facebook.com/jobmeup.gr

 

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος/η σας?

Συνέντευξη StartUp.gr: Jobmeup.gr

Ξεκίνησε σαν πάθος για νέα πράγματα, και κυρίως με τις δυνατότητες που οι νέες τεχνολογίες επιτρέπουν να λυθούν «παλιά προβλήματα». Μας αρέσει να δουλεύουμε για τα δικά μας όνειρα και ακόμα περισσότερο να μεσολαβούμε για να πραγματοποιούνται τα όνειρα άλλων ανθρώπων. Πριν ξεκινήσουμε, και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την ανεργία στην Ελλάδα που είναι ένα αρκετά σύνθετο θέμα, μελετήσαμε την αγορά και νιώσαμε ότι η προσέγγιση θα μπορούσε να ήταν εντελώς διαφορετική. Η εμπειρία μας στις τεχνολογίες internet σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της Βαλίνας στο HR σίγουρα μας βοήθησε σημαντικά, όμως μέσα από πολύ brainstorming καταλήξαμε στο ότι σίγουρα υπάρχει και καλύτερος τρόπος να βρίσκουν οι νέοι δουλειά και οι εταιρείες προσωπικό. Το όραμα μας είναι από την αρχή να δημιουργήσουμε κάτι σύγχρονο, φρέσκο και με τρόπο που θα δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους εργαζόμενους να προβάλλουν τον εαυτό τους, ενώ ταυτόχρονα οι εταιρείες να προσελκύουν τους σωστούς υποψήφιους.

Σε ποιους απευθύνεστε και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σας;

Συνέντευξη StartUp.gr: Jobmeup.gr

Το Jobmeup.gr απευθύνεται σε όλες τις εταιρείες που ψάχνουν προσωπικό και φυσικά σε όλους όσους ψάχνουν εργασία. Είναι εύκολο, γρήγορο, φέρνει αποτελέσματα και έχει μοναδικά εργαλεία για τους χρήστες του. Όλα αυτά με ασύλληπτα μεγάλο οικονομικό και όχι μόνο όφελος ως προς τις εταιρείες και φυσικά χωρίς κανένα κόστος για τους υποψήφιους εργαζόμενους. Γενικά έχουμε επενδύσει στο να ικανοποιήσουμε «τα θέλω» των εταιρειών, είμαστε όμως απίστευτα ευαισθητοποιημένοι σε όσους ψάχνουν δουλειά δίνοντάς τους όσο το δυνατόν περισσότερα μέχρι να φτάσουν εκεί που θέλουν.

Τι σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό?

Συνέντευξη StartUp.gr: Jobmeup.gr

Το Jobmeup είναι τόσο διαφορετικό από τις ρίζες του σε σχέση με ό,τι υπάρχει στην Ελλάδα που στην ουσία δεν υπάρχει νόημα σύγκρισης. Είναι ένα Community που δεν φτιάχτηκε με σκοπό το κέρδος, αλλά με σκοπό το αποτέλεσμα και την δημιουργία αξιοκρατικών ευκαιριών. Την διαφορά την αντιλαμβάνεται κανείς ακόμα και από το πρώτο δευτερόλεπτο στο site.

Καταρχάς οι εταιρείες δεν χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία για να αναρτήσουν τις ανοιχτές θέσεις εργασίας που έχουν, χωρίς αυτό να τους στερεί κάτι. Έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν όπως θέλουν την αγγελία τους, με όσο κείμενο χρειάζονται, να βάλουν το λογότυπό τους, το προφίλ της εταιρείας τους, να διαχειριστούν online όλες τις αιτήσεις τους και πολλά ακόμα. Επίσης, δεν χρεώνονται για να δουν βιογραφικά, συνεπώς οι υποψήφιοι εργαζόμενοι έχουν έναν ακόμα λόγο να φτιάξουν το βιογραφικό τους δημιουργώντας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες.

Το πώς θα φανεί το βιογραφικό των υποψηφίων εργαζόμενων είναι ακόμα σημαντικότερο και κάτι που δώσαμε πολύ χρόνο και προσοχή. Δυστυχώς, αρκετοί υποψήφιοι δεν γνωρίζουν πώς να φτιάξουν σωστά το βιογραφικό τους παρόλο που μπορεί να έχουν πραγματικά αξιόλογες γνώσεις, ικανότητες και εμπειρία. Χρησιμοποιώντας τη φόρμα του Jobmeup τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν μια σωστή δομή και να αναδείξουν τον εαυτό τους και τις ικανότητές τους ώστε αυτό να γίνει αντιληπτό από τον εργοδότη ακόμα και με μία απλή ματιά του βιογραφικού τους.

Κάτι εξίσου σημαντικό είναι ότι δίνουμε βήμα στο Blog μας και ζητάμε από νέους ανθρώπους να μοιραστούν τη γνώση τους και να γίνουν η έμπνευση για νέα ξεκινήματα.

Το σημαντικότερο όλων ίσως είναι ότι τα πάντα γίνονται online και είναι άμεσα, χωρίς την ανάγκη να δημοσιεύονται αγγελίες μέσω fax ή τηλεφώνου, ή την οποιαδήποτε «παλιομοδίτικη» διαδικασία. Όλοι οι χρήστες του Jobmeup.gr μπορούν να κάνουν τα πάντα online, είτε ψάχνουν προσωπικό είτε ψάχνουν δουλειά.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Συνέντευξη StartUp.gr: Jobmeup.gr

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ακριβώς τον όρο «συμβουλές». Η γνώμη μας είναι ότι τα τελευταία χρόνια (αν και πραγματικά δύσκολα για όλους) είναι ιδανικά για την ανάπτυξη νέων και ριζοσπαστικών ιδεών καθώς πλέον υπάρχει όλο και αυξανόμενο κοινό που μπορεί να τις εκτιμήσει και αξιοποιήσει. Και αυτό ακριβώς είναι που καθορίζει τη βιωσιμότητα μιας ιδέας/μιας startup. Φυσικά τίποτα δεν γίνεται σε μια νύχτα και αν δεν είσαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις απλά δεν πρόκειται να πετύχει. Πέρα από τις ικανότητες και γνώσεις που πρέπει να έχει ένας νέος επιχειρηματίας στο αντικείμενο αυτό καθαυτό, είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει έναν κόσμο και ένα κράτος που λειτουργούν σε εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς και budget. Γι’ αυτό χρειάζονται ατσάλινα νεύρα, πολλή υπομονή και πάρα πολύ ξενύχτι.

Θα μπορούσατε με μια πρόταση να πείτε γιατί φτιάξατε το Jobmeup.gr;

Στην ουσία, φτιάξαμε το Jobmeup γιατί ξέρουμε καλά πως “ανθίζουν” οι άνθρωποι που κάνουν αυτό που πραγματικά αγαπούν και πως μαζί με αυτούς αναπτύσσονται και εξελίσσονται και οι εταιρείες στις οποίες εργάζονται.
Pelican Trading

Trade, chat, earn, all on the go
14-12-2018 - 13:03
δείτε περισσότερα

Minimal Google Analytics Snippet

A simple snippet for tracking page views on your website.
14-12-2018 - 10:55
δείτε περισσότερα

List and Invite

Create an event, make a wishlist and share it with guests
14-12-2018 - 10:53
δείτε περισσότερα

Togetheo

Meet people nearby, who share your interests 🌍
14-12-2018 - 10:22
δείτε περισσότερα

Emojious

Icons to express ideas, tones and emotions.
14-12-2018 - 10:03
δείτε περισσότερα

Forge

Open source code snippets tool - designed for ease of use.
14-12-2018 - 10:01
δείτε περισσότερα

B12 Website Editor 2.0

Simple to use, AI powered website builder💥
14-12-2018 - 10:01
δείτε περισσότερα

Kattana Beta

All-in-one crypto trading terminal
14-12-2018 - 10:01
δείτε περισσότερα

Amp My Site

Unlimited autogenerated AMP pages for your static sites
14-12-2018 - 10:00
δείτε περισσότερα

kiwiHR

Simply efficient HR software
14-12-2018 - 10:00
δείτε περισσότερα