Θέμα: 4ο Masterclass Μικρών Επιχειρήσεων στη Λευκωσία

    Από: Startup Team

Ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με ειδίκευση στις μικρές επιχειρήσεις παρουσιάζει για 4η φορά το πρακτικό διήμερο εργαστήριο (workshop) ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επιχειρηματιών Μικρομεσαίων επιχειρήσεων

 

  • 4ο Διήμερο Master Class Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Εργαστήριο Συμβουλευτικής (Σεμινάριο Στρατηγικής, Μάρκετινγκ & Πωλήσεων)

 

Χρειάζεστε στρατηγική καθοδήγηση και coaching; Όλα στην επιχείρησή σας περνάνε από τα χέρια σας (το γνωστό “one man show”!); Αναζητάτε νέες ιδέες και άμεση επιτυχία; Τότε το Master Class Επιχειρηματιών έχει σχεδιαστεί ακριβώς για εσάς!

 

Μέσα από το Master Class θα γνωρίσετε τους 5 βασικούς άξονες του σύγχρονου επιχειρείν:

 

1. τα βήματα Δημιουργίας Επιχειρηματικής Στρατηγικής

2. τις Αρχές του Μάρκετινγκ των Επιχειρήσεων

3. τις Αρχές του Ίντερνετ Μάρκετινγκ (web & social media)

4. τις Τεχνικές Πωλήσεων & Εξυπηρέτησης Πελατών για

Τι είναι το Master Class;

 

Είναι ένα ειδικό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδίασε ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας, βάσει της εμπειρίας του μέσω των πελατών του στην Κυπριακή αγορά. Έτσι καλύπτει τις βασικές ανάγκες των σύγχρονων επιχειρηματιών της Κύπρου δίνοντας ουσιαστική εκπαίδευση για την εξέλιξη των επιχείρησεών τους.

 

Θα δοθούν σημειώσεις και βεβαιώσεις συμμετοχής.

Α’ Μέρος Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, 17.00-21.30 & Β’ Μέρος Πέμπτη 5 Νοεμβ΄ριου, 17.00-21.30

Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο The Classic, 94 Rigenis Str, 1513 Nicosia – Cyprus

 

Επένδυση συμμετοχής: 150 ευρώ (σε τιμή early booking offer)

Bonus Εγγραφής:  ΔΩΡΟ το βιβλίο του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα των εκδόσεων Rosili, “Το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας” (αξίας 19 ευρώ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.marketingconsultant.com.cy/masterclass

Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση!

Λίγα Λόγια για εμάς: Ο Θέμης Σαρανταένας είναι Σύμβουλος Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Μικρών / Μεσαίων Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο (www.marketingconsultant.com.cy) και ασχολείται ενεργά στο χώρο τα τελευταία δέκα τέσσερα χρόνια. Εργάστηκε για πολλά χρόνια στην L’ Oreal Hellas σε θέσεις επικοινωνιακού (marketing) και εμπορικού μάρκετινγκ (Trade Marketing) στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις όπως: Biotherm (Homme), L’ Oreal Professionnel, Lancôme και τη νέα μάρκα για την Ελλάδα Kiehl’s. Ακόμα με την πολυετή εμπειρία του στο εμπορικό μάρκετινγκ (δημιουργία μηχανισμών πώλησης στα καταστήματα), έχει εξειδικευτεί στην ψυχολογία του καταναλωτή και αναγνωρίζει τους μηχανισμούς για την εμπλοκή του στη διάδραση της πώλησης με μεγαλύτερη επιτυχία. Σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων ειδικά στην περίοδο της κρίσης με πλούσιο πελατολόγιο από πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Ακόμα εκπαιδεύει στελέχη και ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων με Σεμινάρια Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικών Δεξιοτήτων. Παράλληλα, είναι εκπαιδευμένος Business & Personal Coach, μέλος του HCA (Hellenic Coaching Association), του EMCC (European Mentoring & Coaching Council) & του ICF (International Coaching Federation). Τέλος, επιμελείται και παρουσιάζει την θεματική εκπομπή Marketing in Practice που προβάλλεται κάθε Πέμπτη 21.30 στο SBC, το μοναδικό οικονομικό τηλεοπτικό κανάλι της Ελλάδας.

 

Φωτογραφικό Υλικό στο ακόλουθο link:  dl.dropboxusercontent.com/u/23027763/Seminars%20Marketing%20Consultant.zip