Η WorldVentures γιορτάζει την 10η Επέτειό της με Σταθερή Ανάπτυξη, Τεχνολογία Αιχμής και Συνεισφορά

    Από: Startup Team

Το ετήσιο συνέδριο UNITED της WorldVentures™, που πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριντα από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου, γιόρτασε την 10η επέτειο της εταιρείας που βοηθά τους ανθρώπους να απολαμβάνουν περισσότερη διασκέδαση, ελευθερία και την ολοκλήρωση στη ζωή τους και παρέχει στα Μέλη του διακοπές ανώτερης ποιότητας σε μειωμένες τιμές. Πάνω από 22.000 Ανεξάρτητοι Αντιπρόσωποι ενώθηκαν για να γιορτάσουν τις επιτυχίες του παρελθόντος, να οραματιστούν για την επόμενη δεκαετία νέες καινοτόμες τεχνολογίες και ταξιδιωτικά προϊόντα και να συνεισφέρουν στην κοινότητα του Ορλάντο.

Μέσα στο πνεύμα των θεμελιωδών αξιών της που είναι η Φροντίδα και το Ενδιαφέρον, οι  Ανεξάρτητοι Αντιπρόσωποι της WorldVentures ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο, με το να μαζευτούν όλοι το πρωί της Παρασκευής, 15 Ιανουαρίου και να εργαστούν εθελοντικά σε οκτώ περιφερειακά Boys & Girls Clubs της Κεντρικής Φλόριντα. Η ομάδα των 350 εθελοντών – η μεγαλύτερη στην ιστορία της WorldVentures – χωρίστηκε μεταξύ των οκτώ Clubs, για να κάνει διάφορα έργα. Αρκετά από τα έργα ήταν εξωτερικά, σε παιδότοπους, όπου οι εθελοντές εργάστηκαν ακούραστα, ακόμη και κατά τη διάρκεια καταρρακτώδους βροχής. Αυτή η εθελοντική προσπάθεια του WorldVentures Foundation βοήθησε 1.170 μέλη των Boys & Girls Clubs στο Ορλάντο.

“Σε συνεργασία με τον εθνικό συνεργάτη μας, Boys & Girls Clubs of America, είμαστε περήφανοι που για άλλη μια φορά φεύγοντας από ένα προορισμό τον αφήνουμε καλύτερο από ό, τι τον βρήκαμε”, δήλωσε η Εκτελεστική Διευθύντρια του WorldVentures Foundation, Gwyneth Lloyd. «Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από τους Αντιπροσώπους μας – τη μεγαλύτερη ομάδα εθελοντών στην ιστορία του WorldVentures Foundation –  να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στις ζωές των παιδιών στο Ορλάντο”.

Το WorldVentures Foundation έχει επίσης δρομολογήσει μια δημόσια εκστρατεία για την πρωτοβουλία Journey to 100, η οποία στοχεύει να χτίσει το 100ο bottle school σε συνεργασία με το Hug It Forward. Τα Bottle schools είναι σχολεία που χτίστηκαν με τη χρήση οικολογικών τούβλων που είναι πλαστικά μπουκάλια γεμισμένα με ανόργανα σκουπίδια. Ολόκληρες κοινότητες ενώνονται για να οικοδομήσουν για το μέλλον τους μια πιο βιώσιμη υποδομή σχολείων. Το WorldVentures Foundation έχει χρηματοδοτήσει 68 Bottle schools μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, η WorldVentures εισήγαγε τη νέα καινοτόμο τεχνολογία που θα αναπτυχθεί αποκλειστικά για την εταιρεία σε συνεργασία με την Nxt-ID, Inc. (NASDAQ: NXTD) με βάση το Wocket® τους, ένα μοναδικό, έξυπνο πορτοφόλι που χρησιμεύει για την αποθήκευση όλων των πιστωτικών καρτών με ασφάλεια. Η έξυπνη κάρτα θα προσαρμοστεί με επιπλέον τεχνολογίες και ασύρματες δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα να ενσωματώνεται αρμονικά με το WorldVentures DreamTrips App για να γίνεται ασύρματα check in σε επιλεγμένα εστιατόρια και να κερδίζονται βαθμοί για δωρεάν DreamTrips διακοπές. Αυτή η στρατηγική συμμαχία ανακοινώθηκε σε δελτίο τύπου στις 4 Ιανουαρίου.

Η WorldVentures, συγκαταλέγεται στη λίστα Inc. 5000  που περιλαμβάνει τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και κατατάχθηκε 47η στη λίστα Global 100 του 2015 του περιοδικού Direct Selling News (από τη θέση 67 της λίστας του 2014).  Από το 2010, η Global 100 έχει αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές παγκοσμίως εταιρείες απευθείας πωλήσεων με βάση τον κύκλο εργασιών τους, της προηγούμενης χρονιάς.

«Το να αναγνωρίζεσαι ως ηγέτης ανάμεσα σε άλλα κορυφαία ονόματα απευθείας πωλήσεων, είναι αξιοθαύμαστο,” είπε ο Συνιδρυτής και Οραματιστής της WorldVentures, Wayne Nugent. Καθώς μπαίνουμε στην επόμενη δεκαετία, προσδοκούμε τη σταθερή επιτυχία και τη θετική επιρροή σε περισσότερες ζωές σε όλο τον κόσμο».

Σχετικά με την WorldVentures

Η WorldVentures Marketing, LLC είναι η κορυφαία διεθνής εταιρεία απευθείας πωλήσεων πακέτων διακοπών και βοηθάει τον κόσμο να απολαμβάνει περισσότερη διασκέδαση, ελευθερία και ολοκλήρωση στη ζωή του, παρέχοντας τα DreamTrips™ memberships, που περιλαμβάνουν διακοπές ανώτερης ποιότητας σε μειωμένες τιμές. Η WorldVentures είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Plano του Τέξας, με ενεργούς Αντιπροσώπους και μέλη σε 28 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: www.worldventures.com