Ready2Hire – Μια Startup εύρεσης εργασίας και εργαζομένων αποκλειστικά για τους χώρους της εστίασης και της φιλοξενίας

    Από: Startup Team

Ready2Hire – Μια Startup εύρεσης εργασίας και εργαζομένων αποκλειστικά για τους χώρους της εστίασης και της φιλοξενίας. Η πρώτη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας και εργαζομένων αποκλειστικά για τους χώρους της εστίασης, των καφέ-μπαρ και των ξενοδοχείων – καταλυμάτων είναι γεγονός.

Το Ready2Hire (www.ready2hire.com) άνοιξε επισήμως τις διαδικτυακές του πύλες για να στεγάσει επιχειρήσεις και εργαζόμενους που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον κλάδο της HO.RE.CA, να τους φέρει σε επαφή με ένα πρωτότυπο τρόπο και να αποτελέσει ένα εργαλείο στα χέρια τους. Μία νεοφυής επιχείρηση στο χώρο του διαδικτύου που έχει ως στόχο να καλύψει από τη μια την ανάγκη του εργαζόμενου για όσο το δυνατόν πιο άμεση εύρεση εργασίας και από την άλλη την ανάγκη του εργοδότη για άμεση στελέχωση της επιχείρησης του βάσει των αναγκών του.

Ξεφεύγοντας από τον παραδοσιακό τρόπο της αγγελίας και του βιογραφικού η online αυτή πλατφόρμα χρησιμοποιεί μια εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης που δίνει την δυνατότητα στον εργοδότη, μέσω πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης, να λύσει γρήγορα και αποδοτικά τον γολγοθά στελέχωσης της επιχείρησης του.

Το Ready2Hire (www.ready2hire.com) αποτελεί την ευόδωση της προσπάθειας νέων ανθρώπων που κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στις μέρες μας αποφάσισαν να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα. Επιθυμία τους είναι η πλατφόρμα αυτή να αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα των ανέργων και ταυτόχρονα ένα σημαντικό εργαλείο για τους επιχειρηματίες αυτού του ραγδαία αναπτυσσόμενου κλάδου