Επένδυση €250.000 στην Viral-Loops από το VentureFriends

    Από: Startup Team

Κεφάλαια ύψους 250.000 Ευρώ άντλησε η Viral-Loops από το επενδυτικό σχήμα VentureFriends. H Viral-Loops ασχολείται με την εύκολη και αυτοματοποιημένη δημιουργία προγραμμάτων ιογενούς μάρκετινγκ (Viral & Referral Marketing).

Viral-loops

Επένδυση €250.000 στην Viral-Loops από το VentureFriends

Μέσω του Viral-Loops κάθε επιχείρηση μπορεί να «χτίσει» μέσα σε ελάχιστα λεπτά μία καμπάνια, όπου ο ένας χρήστης μπορεί να συστήνει τον άλλο. Μεγάλες εταιρείες στο εξωτερικό πχ AirBnB, Dropbox και άλλες χρησιμοποιούν τέτοιου είδους μηχανισμούς προκειμένου να αυξήσουν την βάση χρηστών ή πελατών τους με έναν φτηνό αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο.

Η Viral-Loops δημιουργήθηκε από την GrowthRocks

Η Viral-Loops δημιουργήθηκε από την GrowthRocks, το πρώτο και μεγαλύτερο Growth Hacking Agency στην Ελλάδα με πελάτες στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Πλέον η εταιρεία είναι αυτόνομη και αυτοτελής με δική της ομάδα και δικούς της (υψηλότατους) στόχους. H εφαρμογή βρίσκεται σε private beta τους τελευταίους μήνες μετρώντας ήδη δεκάδες πελάτες διεθνώς.

Τον ρόλο του CEO ανέλαβε ο μέχρι πρότινος VP Product της GrowthRocks Σάββας Ζορτίκης, ενώ ρόλο Group CEO και στις 2 εταιρείες αναλαμβάνει πλέον ο Θοδωρής Μουλός.

O CEO της Viral-Loops Σάββας Ζορτίκης δηλώνει: «Θέλουμε να φτιάξουμε μια εταιρεία που εστιάζει στην ανάπτυξη και κρατάει μια “μαγική” ισορροπία μεταξύ προώθησης και προϊόντος (ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα περί 50-50 μεταξύ traction και product) ».

Ο Group CEO Θοδωρής Μουλός δηλώνει: «Χαιρόμαστε που έχουμε το Viral-Loops στο portfolio λύσεων μας, διότι μέσω της εμπειρίας μας στο μάρκετινγκ έχουμε συνειδητοποιήσει ότι τίποτα δεν είναι ισχυρότερο από την σύσταση από έναν φίλο/φίλη. Με την ενσωμάτωση του Viral-Loops στους πελάτες μας, χτίζουμε σχέσεις μεταξύ των χρηστών των που καταλήγουν σε μεγαλύτερη χρήση των προϊόντων τους».

Τέλος, η Viral-Loops συμμετέχει και υποστηρίζεται από το πρόγραμμα NBG Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Viral-loops.com

Επένδυση €250.000 στην Viral-Loops από το VentureFriends

Περισσότερες Πληροφορίες

viral-loops.com