TEDxUniversityofPiraeus| Προπώληση εισιτηρίων

    Από: Startup Team

Το τέταρτο TEDxUniversityofPiraeus, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου σε μια αρκετά ξεχωριστή και πρωτοποριακή τοποθεσία, το πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά. Μέσα σε ένα τέτοιο ιστορικό πλοίο θα προσπαθήσουμε να σας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο TEDx ιδεών.

Η φετινή θεματική του TEDxUniversityofPiraeus θα  είναι το “Spectrum” ή αλλιώς “το φάσμα”. Θα προσπαθήσουμε μέσα από ιδέες και διαφορετικές οπτικές γωνίες να αποδώσουμε τα χρώματα της ζωής και μερικές φορές ακόμα και τις διαφορετικές αποχρώσεις ενός μόνο χρώματος. Στόχος μας είναι, ο καθένας να βρεί τι σημαίνει για αυτόν το “Spectrum” και πόσα διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις μπορεί να πάρει η ζωή του.Το καλό και το κακό, το όμορφο και το άσχημο, το έυκολο και το δύσκολο είναι απλά χρώματα και αποχρώσεις του ίδιου “Spectrum”.

Η παρακολούθηση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και όχι μόνο, που ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τους ορίζοντες τους και να βιώσουν μια διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία όπως αυτή που προσφέρει το TEDx μέσα από έναν τεράστιο κόσμο ιδεών.

Η διάθεση των εισιτηρίων από την Viva θα ξεκινήσει στις 19 Απριλίου στις 10π.μ  και θα διαρκέσει μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων. Οι κατηγορίες εισιτηρίων, είναι τρείς (3) και έχουν ως εξής: Φοιτητικό/Student, Κανονικό/Regular και Δωρητή/Donor’s. Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας ή σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου καταστημάτων με τα οποία συνεργάζεται η Viva. Ενημερώνουμε, ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και για αυτόν τον λόγο ζητούμε να δηλώσετε εγκαίρως ενδιαφέρον και να εξασφαλίσετε την θέση σας για αυτό το μοναδικό και ξεχωριστό ταξίδι ιδεών.

Tickets Link: www.viva.gr/tickets/seminars/ss-liberty-hellas/tedxuniversity-of-piraeus-spectrum/

Ακόμη στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής η ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus  για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά θα βρίσκεται στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα  και συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και snack για τις μαθήτριες του ιδρύματος.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 23 Απριλίου από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 στον χώρο του ιδρύματος (Κλεισόβης 18, Πειραιάς) να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια.