Γνωρίστε το Trust and Use, τα πιο εύκολα κουπόνια που δημιουργήθηκαν ποτέ

    Από: Startup Team

Τα κουπόνια που κάνουν παρελθόν παρωχημένες, δύσκολες διαδικασίες εκτύπωσης και καταχώρησης τραπεζικών λογαριασμών

Το Trust and Use είναι ένα νέο start up που εξελίσσει τα φυσικά και ηλεκτρονικά κουπόνια κρατώντας μόνο τα θετικά στοιχεία από κάθε ένα. Αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός phygital κουπονιού, που θα αποτελέσει τη νέα εποχή κουπονιών για όλες τις αλυσίδες λιανικής. Ιδρύθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Αθήνα από τους Βάλια Παπαδημητρίου, Άσπα Παπαδημητρίου και Γιώργο Παπαδημητρίου, με όραμα τη δημιουργία χαρούμενων και ευχαριστημένων καταναλωτών που εξοικονομούν χρήματα χρησιμοποιώντας καθημερινά τα αγαπημένα τους brands από τα καταστήματα που εμπιστεύονται.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή. Ο χρήστης εγγράφεται στο www.trustanduse.com, αποκτά το μοναδικό αριθμό και χωρίς άλλες διαδικασίες κατευθύνεται στο κατάστημα της επιλογής του για να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Το check out παραμένει το ίδιο γρήγορο, αφού το μόνο που έχει να κάνει είναι να δώσει το μοναδικό του αριθμό στο ταμείο και να επωφεληθεί από τις προσφορές των κουπονιών άμεσα. Δεν χρειάζεται εκτύπωση των κουπονιών, ούτε application, ούτε καταχώρηση τραπεζικών λογαριασμών, ούτε αναμονή για πίστωση του ποσού! Αυτό είναι όλο. Τόσο απλό!

Μέσα σε μόλις τρείς μήνες λειτουργίας της beta version, το Trust and Use μετράει περισσότερους από 20.000 χρήστες χωρίς διαφημιστική δαπάνη.

Το Trust and Use βρίσκεται στα δίκτυα του Γαλαξία και BoConcept και παράλληλα, έχει ήδη συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες όπως οι Coca-cola 3E, Olympos, Beiersdorf, Rolco Vianil, Kallimanis, Arla, SCA Hygiene, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, κ.α.

Με μεγάλη αισιοδοξία, ο Γιώργος Παπαδημητρίου cofounder του Trust and Use, αποδίδει το πολύ δυνατό ξεκίνημα με τους περισσότερους από  20.000 χρήστες ως ξεκάθαρη ένδειξη της παγκόσμιας τάσης για γρήγορες διαδικασίες που κάνουν τη ζωή των καταναλωτών ευκολότερη και πιο χαρούμενη στη νέα εποχή. Ο καιρός του Trust and Use έχει πλέον φθάσει.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στο www.trustanduse.com