Η BE ACCURATE συμμετέχει στα LOGI.C 2016

    Από: Startup Team

Η BE ACCURATE   συμμετέχει ως υποστηρικτής στα LOGI.C 2016, που θα διεξαχθούν 19-20 Μάιου 2016, στο Glyfada Golf Gardens, υπό την διοργάνωση του περιοδικού Supply Chain & Logistics magazine και με κεντρικό τίτλο LOGI. Clustering.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις ευρωπαϊκές πρακτικές επιχειρηματικής ανάπτυξης ελληνικών εταιρειών στο εξωτερικό με τη μορφή clustering καθώς και τις νέες πρωτοβουλίες.  Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν λύσεις που στοχεύουν στην αποτελεσματική κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών σε όλη την έκταση της εφοδιαστικής αλυσίδας και ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων σε ένα δύσκολο και απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Λίγα λόγια για την BE ACCURATE

Η BE ACCURATE, ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών και λύσεων logistics, δίνει μεγάλη έμφαση στη διασύνδεση των αγορών και στην ενδυνάμωση των διεθνών μεταφορών. Η γεωγραφική κάλυψη για τους πελάτες της είναι παγκόσμια, καθώς έχει διαθέσιμο ένα πραγματικά διεθνές δίκτυο, με αντιπροσώπους και συνεργάτες σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών της Be Accurate από και προς κάθε σημείο. Η BE ACCURATE δίνει μεγάλη έμφαση στη διασύνδεση της ελληνικής αγοράς με την ανερχόμενη αγορά του Ιράν, των χωρών της Μέσης Ανατολής και των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (CIS countries).