ΙCEEfest τoυ ThinkDigital Group τον Ιούνιο στο Βουκουρέστι

    Από: Startup Team

Το Netflix, το Shazam, το Trip Advisor το Uber και 100 ακόμη διεθνείς ομιλητές και 3.500 σύνεδροι θα συναντηθούν τον Ιούνιο στο ICEEfest τoυ ThinkDigital Group στο Βουκουρέστι.

Το φεστιβάλ φέτος θα διεξαχθεί σε 6 διαφορετικές σκηνές και περιλαμβάνει keynotes, debates, workshops, Virtual Reality exhibitions αλλά και ζωντανή μουσική και parties.

Το Interactive Central and Eastern Europe FestivalICEEfest– που διοργανώνει κάθε χρόνο το ThinkDigital Group, θα λάβει χώρα για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 9 και 10 Ιουνίου με μια συναρπαστική θεματολογία, εξέχοντες προσκεκλημένους και την πρώτη αποκλειστική παρουσίαση εκπροσώπου της NETFLIX στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη: Ο Joris Evers, Netflix Vice president και Head of Communications Ευρώπης θα είναι ο keynote speaker του ICEEfest.

Η φετινή ατζέντα διαμορφώνεται ως εξής:

The Global Giants:
Διεθνείς ομιλητές από τις Google, Facebook, Instagram, Linkedin, Yahoo και Tumblr καθώς επίσης και από εταιρίες που έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία, τον τουρισμό και τις αστικές μετακινήσεις: Shazam, Maker Studios, Tripadvisor και Uber παρουσιάζουν τις τελευταίες τάσεις.

Journalism and Digital Content:
H Δημοσιογραφία και το Ψηφιακό Περιεχόμενο θα συζητηθούν από ομιλητές των Δικτύων CNN, Euronews, BBC, Eurosport, Discovery Channel, VICE, Le Monde, Corriere della Serra, RTL, Dogan και Ringier.

Creativity in Communication:
Η Δημιουργικότητα στην Επικοινωνία μέσα από τα μάτια των πιο πετυχημένων δημιουργών viral campaigns: The Zoo (Google), R/GA, DDB, BBH Live, Lola Mullen Lowe, Catapult, Palladium, 4 Wise Monkeys και άλλους.

Virtual Reality:
Αποκλειστικές συζητήσεις με πρωτοπόρες εταιρίες στην εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα (VR & AR): Hololens, Khora, Grand Visual, Design4Real, Inition, WildBytes, Discovery AR, Happy Finish.

ICEE Health:
To φετινό ICEEfest παρουσιάζει το πρώτο του satellite event, το ICEEhealth, αφιερωμένο αποκλειστικά στον αντίκτυπο της τεχνολογίας και του internet στον ιατρικό κόσμο. Εταιρίες όπως οι Human Ecosystems, Deamjay, Omixy, Mira Rehab, Skin Vision και Quealth θα παρουσιάσουν τις πιο σχετικές επαναστατικές υπηρεσίες και προϊόντα.

E-Commerce and Performance:
Το ηλεκτρονικό εμπόριο και το Performance Marketing θα αναλύσουν ομιλητές από την Google και το Facebook, τις House of Kaizen, uSwitch, Verve, Hotjar κλπ.

AdTech:
Η διανομή και διαχείριση περιεχομένου καθώς και σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές θα συζητηθούν από εταιρίες όπως η AppNexus, Xaxis, Ooyala, Sizmek, Criteo, Sociomatic, Mather Economics, Playbuzz, Centro, RavDefender.

Επιπλέον, παράλληλα events με θεματολογία σχετική με startups και επιχειρηματικότητα, τουριστικό marketing, καθώς και ένα ειδικό session για women empowerment, θα εμπλουτίσουν τη θεματολογία του festival.

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες ομιλητές μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Φεστιβάλ – www.iceefest.com. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει εδώ.

Σχετικά με το ICEEfest

Το ICEEfest Interactive Central and Eastern Europe Festival προσελκύει χιλιάδες στελέχη μάρκετινγκ,  στελέχη διαφημιστικών εταιρειών καθώς και λάτρεις των online media από όλη την Ευρώπη από το 2008. Με πάνω από 3.500 συνέδρους από 20 και πλέον χώρες, το ICEEfest που λαμβάνει χώρα στο Βουκουρέστι, την πρωτεύουσα της Ρουμανίας, είναι ένα από τα μεγαλύτερα Digital Marketing συνέδρια που διοργανώνονται στην Κεντρική, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Κάθε χρόνο, το ICEEfest συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους παίκτες της παγκόσμιας ψηφιακής βιομηχανίας για να προσφέρουν γνώσεις και να μοιραστούν τεχνογνωσία σε θέματα Digital Creativity, Online Content, Social Media, Mobile, Programmatic, e-Commerce, Performance Marketing και Επιχειρηματικότητα. Με κεντρικές ομιλίες, ενημερωτικά workshops και debates, εκπαιδευτικά σεμινάρια και expos, ζωντανές αναμεταδόσεις, πάρτι και τελετές απονομής βραβείων, το ICEEfest είναι το απόλυτο συνέδριο που συνδυάζει εκπαίδευση, έμπνευση, δικτύωση και διασκέδαση.

Σχετικά με τo ThinkDigital Group

Το TDG, είναι ένας από τους κορυφαίους Digital Marketing Ομίλους στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι 3 εταιρείες του Ομίλου, ThinkDigital, ForestView, και TailWind, συνεργάζονται με πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο του ψηφιακού Marketing και e-commerce, όπως το Facebook, η Appnexus, το MSN, το SKYPE, η SIZMEK εξυπηρετώντας αποτελεσματικά διαφημιζόμενους, εκδότες και καταναλωτές. Το TDG απασχολεί περισσότερους από 120 επαγγελματίες στα κατά τόπους γραφεία του, στην Κεντρική και Νοτιανατολική Ευρώπη, καθώς και στη Μέση Ανατολή.