Καλημέρα! :) Σας παρουσιάζουμε τα Startup Stats!

    Από: Startup Team

H αλήθεια είναι πως μπορεί και να τρελαθήκαμε!!! 🙂 Γι’ αυτό και φτιάξαμε τα StartupStats. Στατιστικά στοιχεία Επιχειρηματικότητας μέσα από τα μάτια του Startup.gr. Τι είναι λοιπόν αυτά και τι ακόμα θα δείτε στο μέλλον?

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ (και παρακάτω ακολουθεί μια γρήγορη επεξήγηση)

Startup Calendar

Καλημέρα! :) Σας παρουσιάζουμε τα Startup Stats!

Αρχικά θα δείτε αυτό το ημερολόγιο. Ουσιαστικά δείχνει πόσα νέα αναρτήθηκαν ανά ημερομηνία (mouse over) και πόσες εκδηλώσεις υπήρχαν καταχωρημένες στο Startup.gr προγραμματισμένες να ξεκινήσουν την εκάστοτε ημερομηνία! Μπορείτε να ανατρέξετε στο παρελθόν (τύπου Wayback Machine) αν και ακόμα το παρελθόν μας δεν είναι και πολύ … γεμάτο … μιας και είμαστε καινούργιοι. Αυτό λοιπόν ειναι το Calendar.

Η επιχειρηματικότητα μέσα από τα μάτια μας.

Καλημέρα! :) Σας παρουσιάζουμε τα Startup Stats!

Αυτό ειναι το δεύτερο κομμάτι! Δηλαδή βάση των άρθρων (ειδήσεων) και εκδηλώσεων που αναρτούνται μπορείτε να δείτε πως κινείται η επιχειρηματικότητα. Βέβαια θα έχει περισσότερο νόημα σε μερικούς μήνες όπου και θα μπορούμε να δούμε μια πιο συνολική εικόνα… οπότε STAY TUNED!!

Εκδηλώσεις Επιχειρηματικότητας

Καλημέρα! :) Σας παρουσιάζουμε τα Startup Stats!

Το τελευταίο κομμάτι ειναι οι εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας. Εδώ βλέπουμε ποια μέρα της εβδομάδας (βάση του μικρού μας ιστορικού) επιλέγουν διάφοροι φορείς (μικροί και μεγάλοι) να διοργανώσουν τις εκδηλώσεις τους.

Συγκεντρώνουμε στοιχεία και οτιδήποτε ενδιαφέρον βρίσκουμε θα το αναρτούμε σε αυτή τη σελίδα. Σύντομα θα υπάρξει και αναλυτικότερη παρουσίαση των ..”Trends”… που παρατηρούμε!!!! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..