Η Linkwise το κορυφαίο περιφερειακό affiliate δίκτυο της Ευρώπης

    Από: Startup Team

Η Linkwise κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου περιφερειακού affiliate δικτύου της Ευρώπης στα πρώτα ευρωπαϊκά Performance Marketing Awards. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του ετήσιου συνεδρίου Performance Marketing Insights στο Άμστερνταμ, του μεγαλύτερου συνεδρίου για το Affiliate Marketing στην Ευρώπη.

Το βραβείο “Publishers’ Choice of Network or Platform: Rest of Europe” ανέδειξε τη Linkwise ως το αγαπημένο δίκτυο για τους publishers στην Ευρώπη πλην Ηνωμένου Βασιλείου, Γαλλίας, Ολλανδίας, Ισπανίας και Γερμανίας, με κριτήρια όπως την ευχρηστία της πλατφόρμας, την αξιοπιστία της τεχνολογίας, τα affiliate εργαλεία, την ποικιλία των διαφημιζόμενων και την εξυπηρέτηση από τους affiliate managers.

Η Linkwise κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε πολύ μεγάλα δίκτυα όπως zanox, Tradedoubler, Rakuten LinkShare κ.ά. και τοποθετείται πλέον και επισήμως ανάμεσα στα κορυφαία δίκτυα της Ευρώπης, επίτευγμα που δίνει στην εταιρεία ακόμα μεγαλύτερη ώθηση να προάγει το Performance Marketing στην Ελλάδα.

Ο Managing Director της Linkwise, Γιώργος Συμεωνίδης, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους, όχι μόνο γιατί αναδεικνύει τη Linkwise ως ένα από τα καλύτερα δίκτυα στην Ευρώπη, ανταμείβοντας τους κόπους μας, αλλά και επειδή στέλνει ένα θετικό μήνυμα για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της σε όλη την Ευρώπη.»

Σχετικά με τη Linkwise

Η Linkwise αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο Affiliate Δίκτυο στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή της το 2008 οδηγεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα του Affiliate Marketing, συνεργαζόμενη με τα μεγαλύτερα ελληνικά και διεθνή brands, και τα σημαντικότερα affiliate sites. To 2012 λάνσαρε τη δική της custom-built πλατφόρμα (τη μοναδική στην αγορά), μια κίνηση που της επιτρέπει να προσφέρει tailor made υπηρεσίες performance marketing σε διαφημιζόμενους και affiliates.