Ποια διάσημη «Read Later» εφαρμογή περνά στα χέρια του Pinterest

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Το κοινωνικό δίκτυο εξαγοράζει την υπηρεσία Bookmarks.

«Στροφή» απ’ τις φωτογραφίες φαίνεται πως κάνει το Pinterest, αφού μετά την ανακοίνωση των διαφημίσεων με βίντεο, η πλατφόρμα εξαγόρασε την τεχνολογία και την ομάδα της εφαρμογής αποθήκευσης άρθρων Instapaper με στόχο να βελτιώσει την εμπειρία ανάγνωσης άρθρων στην πλατφόρμα της.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Pinterest, το Instapaper θα συνεχίσει να τρέχει και σαν ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά δύο απ’ τους τρεις εργαζόμενους της εταιρείας θα μπουν στην ομάδα του Pinterest, απ’ όπου θα δουλεύουνε και στις δύο πλατφόρμες.

Εκατομμύρια χρήστες αποθηκεύουν άρθρα για να τα διαβάσουν αργότερα στο Pinterest  καθημερινά, είτε έχει να κάνει με συνταγές είτε με προτάσεις για τη δημιουργία αντικειμένων.

Το Instapaper, ξεκίνησε τη λειτουργία του 2008 από τον συνιδρυτή του Tumblr Marco Arment. Η εφαρμογή είναι γνωστή για τη δυνατότητα που δίνει στους χρήστες της να αποθηκεύουν μεγάλα κείμενα στο διαδίκτυο για να τα διαβάσουν αργότερα.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Pinterest, θέλουν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία του Instapaper, η οποία αναλύει και προβλέπει τη συμπεριφορά των αναγνωστών ώστε να βελτιώσει τα προτεινόμενα άρθρα που «σερβίρονται» στους αναγνώστες.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com