«Χτυπάτε» κάρτα στο γραφείο; Με το e-Staff όχι πια!

    Από: Startup Team
πηγή: fortunegreece.com

Μια νέα πλατφόρμα φιλοδοξεί να καταργήσει τις κάρτες εισόδου-εξόδου στο γραφείο.

Για χρόνια το «χτύπημα» της κάρτας στα γραφεία ήταν ο μοναδικός τρόπος για να γνωρίζει η διοίκηση ποιοι εργαζόμενοι βρίσκονται στα «πόστα» τους.

Το e-Staff είναι η μια πλατφόρμα Διαχείρισης Προσωπικού με στόχο να καταργήσει  τις πλατφόρμες εισόδου και εξόδου στο γραφείο και πρόκειται για το νέο εγχείρημα της esurvey.

Ο εργοδότης ή η Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων μπορεί να βλέπει οποιοδήποτε λεπτό της ημέρας από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet την αναλυτική εικόνα των εργαζομένων: ποια άτομα εργάζονται εκείνη τη στιγμή (online), σε ποιο γεωγραφικό σημείο, σε ποια θέση κτλ. Παράλληλα, η μισθοδοσία του κάθε εργαζόμενου αυτοματοποιείται καθώς μπορεί να υλοποιηθεί και μέσω του e-staff αφού υπάρχει πλήρης απεικόνιση ωρών – ημερών εργασίας ανά υπάλληλο.

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή θα πρέπει να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε σε ένα tablet. Ο εργαζόμενος κατά την άφιξη του στην επιχείρηση, επιλέγει από την εφαρμογή το όνομα του και πληκτρολογεί τον προσωπικό του κωδικό.

Η εφαρμογή τραβάει φωτογραφία για την πιστοποίηση του εργαζομένου, στην αρχή και κατά τη λήξη της βάρδιας του, ο οποίος γνωρίζει εκ των προτέρων τη διαδικασία και έχει δώσει την συγκατάθεσή του όπως προβλέπεται από τους όρους χρήσης.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
fortunegreece.com