Συνέντευξη στο Startup.gr: Σπύρος, Γλυκερία & Νίκος – Slotapp!

    Από: Startup Team

Νίκος: Γεννήθηκα και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου στη Γερμάνια. Σήμερα ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Σπούδασα Τεχνολογία γραφικών τεχνών στο ΤΕΙ Αθήνας με μεταπτυχιακό στο Middlesex. Παρακολούθησα μαθήματα κώδικα swift και έχω δουλέψει σε ατελιέ γραφικών τεχνών. Σήμερα είμαι Production Director σε διαφημιστική εταιρία.

Γλυκερία: Πιστεύω ότι μέσα από την επιχειρηματικότητα μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Η επιχειρηματικότητα υπάρχει παντού, όπου υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται και λύνουν προβλήματα. Για αυτό και από όταν ήμουν φοιτήτρια στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΑΣΟΕΕ, ξεκίνησα να έχω «το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας» μέσα μου παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς και συμμετέχοντας σε ομάδες. Σήμερα είμαι 25 χρονών και πρόσφατα παραιτήθηκα από μεγάλη διαφημιστική εταιρεία που αγαπούσα πολύ τη δουλειά μου, απλά για να κάνω focus στο πρώτο μου σοβαρό ρίσκο μαζί με την ομάδα μας, το Slot!

Σπύρος: Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο University of York και έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Parkwood University. Έχω εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες  λιανικής και σημέρα είμαι Διευθυντής Πωλήσεων σε δίκτυο 18 καταστημάτων. Με το «επιχειρείν» ξεκίνησα πρίν 8 χρόνια όταν συμμετείχα στην δημιουργία αθλητικού ενημερωτικού site και την ταυτόχρονη κατασκευή καταστήματος λιανικής πώλησης προιόντων τεχνολογίας.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος/η σας?

Επειδή θέλαμε να λύσουμε το αιώνιο “πρόβλημα” της γνωριμίας και πιστεύουμε ότι το λύνουμε με το Slot, με έναν πολύ ιδιαίτερο και διασκεδαστικό τρόπο. Η ιδέα ξεκίνησε πριν από 1,5 χρόνο και ήρθε στη σημερινή της μορφή μετά από πολλές συζητήσεις και μεταβολές. Παρόλο που το app μας είναι ήδη στο App Store εδώ και 4 μήνες, η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει και να πραγματοποιεί βελτιώσεις στο προϊόν.

Ποιο είναι αυτό το πρόβλημα;

Το Slot ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που γνωρίζουμε νέο κόσμο.

Είναι εδώ για να «σπάει τον πάγο της επικοινωνίας» για εμάς, ενώ εμείς απλώς παίζουμε!

Στον πραγματικό κόσμο, μέσα σε ένα χώρο όπως καφέ, βλέπεις από μακριά κάποιον/ κάποια και σου κάνει κλικ, θέλεις να του μιλήσεις αλλά διστάζεις.

Και αν με απορρίψει; σκέφτεσαι.  Περιμένεις ένα βλέμμα, δηλαδή ένα οκ, για να προχωρήσεις. Τότε όλα αλλάζουν!

Μέσα από την εφαρμογή λοιπόν, περιμένεις αυτό το “βλέμμα”, το knock  back στην προκειμένη περίπτωση και την αποδοχή.

Τότε αρχίζει στην κυριολεξία το παιχνίδι του Slot, γιατί μέσα από το παιχνίδι μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον (The “see through game” App).

Όσο μας αρέσουν αυτά που μαθαίνουμε, τόσο συνεχίζουμε το παιχνίδι, παίζοντας μέχρι να «ξεκλειδώσουμε» όλα τα στοιχεία ο ένας του άλλου.

Όταν «ξεκλειδωθούμε» και οι δυο, μπορούμε να μιλάμε στο chat!

Σε ποιους απευθύνεται το SlotApp;

Καθώς συνδυάζει ταυτόχρονα παιχνίδι, μυστήριο και νέες γνωριμίες, μπορούμε να πούμε ότι απευθύνεται σε όλους.

Αρκεί να αποδείξουν ότι είναι ικανοί να ξεπεράσουν τις προκλήσεις! Κερδίζοντας στις δοκιμασίες (ερωτήσεις γνώσεων, διασκεδαστικά παιχνίδια ταχύτητας και μνήμης)…

Τι να περιμένουμε από την ομάδα του Slot;

Πρώτος στόχος της ομάδας, είναι η εφαρμογή να είναι σύντομα διαθέσιμη για τους Android users γιατί ήδη το ζητούν.

Επόμενη κίνηση είναι οι παίκτες μας να έχουν τη δυνατότητα αν το θέλουν, να «ξεκλειδώνουν» επίσης κουπόνια- προσφορές μας! Αυτό θα βοηθήσει πολύ, γιατί τα Slots αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία για τους παίκτες μας και θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να επωφεληθούν αληθινών προσφορών στην πραγματική τους ζωή αλλά και εντός της εφαρμογής μας!

Θέλουμε το Slot όχι μόνο να αλλάζει τον τρόπο που γνωρίζουμε νέο κόσμο αλλά και οι παίκτες μας να μιλάνε περισσότερο και να βγαίνουν περισσότερο να τα λένε από κοντά.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there!

Να ξεκινήσουν! Ιδέες έχουν όλοι, το θέμα είναι η υλοποίηση!

Να δώσουν βάση στην ομάδα! Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του.

Η ομάδα θα πρέπει να είναι τόσο διαφορετική αλλά ταυτόχρονα να την ενώνει ένας κοινός στόχος …….

Μάθετε Περισσότερα για το Slotapp:

Συνέντευξη στο Startup.gr: Σπύρος, Γλυκερία & Νίκος - Slotapp!

Κατεβάστε το SlotApp δωρεάν στο App Store: appsto.re/gr/2LEoeb.i

Σύντομα θα είναι έτοιμο και στο Google Play.

Ευχόμαστε πολλά και καλά παιχνίδια!

 

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα slotapp.co/

Βρείτε τους στο facebook: www.facebook.com/slotapp.co

Ακολουθήστε τους στο twitter: twitter.com/slotapplication

Ακολουθήστε τους στο Instagram: www.instagram.com/slotapp/