23ος economia ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MENTORING

    Από: Startup Team

Φέτος, για 23η συνεχόμενη χρονιά είμαστε στην ευχάριστη θέση να διοργανώνουμε τον 23ο economia Φοιτητικό Διαγωνισμό, έναν διαγωνισμό, που έχει εξελιχθεί σε έναν θεσμό τόσο για εμάς όσο και τους φοιτητές όλων των δημόσιων και των ιδιωτικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Παροτρύνουμε τους φοιτητές να συμμετέχουν στο διαγωνισμό μας με νέες ιδέες και προτάσεις για θετικές αλλαγές σε καίρια ζητήματα της ελληνικής οικονομίας και βραβεύουμε τις αξιέπαινες ιδέες με πλούσια δώρα, έχοντας βέβαια τη στήριξη σπουδαίων χορηγών.

Η θεματική ενότητα την οποία καλούνται να αναπτύξουν οι φετινοί διαγωνιζόμενοι είναι η εξής:«

«ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»

  • Πολιτιστικές βιομηχανίες, ανάπτυξη στα κέντρα και στην περιφέρεια.
  • Η χρηματοδότηση του πολιτισμού από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.
  • Η τριτοβάθμια εκπαίδευση ως μοχλός πολιτιστικο-οικονομικής ανάπτυξης.

Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον 23ο economia φοιτητικό διαγωνισμό θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν το σεμινάριο mentoring που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017, και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα EcoZone, η οποία βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του κτιρίου που στεγάζεται ο όμιλος economia, στη διεύθυνση Βλαχάβα 6-8, 105 51, Μοναστηράκι, Αθήνα.

Το φετινό mentoring θα πραγματοποιηθεί από δύο αξιόλογους ακαδημαϊκούς, οι οποίοι είναι οι εξής:

  • Δρ. Κωνσταντίνος Οικονόμου. Σύμβουλος στο Α.Σ.Ε.Π., καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντά περιλαμβάνουν ζητήματα επενδύσεων, ανάπτυξης των επιχειρήσεων, επιχειρηματικότητας, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και θέματα σχετικά με την Πολιτική Συνοχή της Ε.Ε. και την αξιολόγησή της.
  • Δρ. Μάνθος Σαντοριναίος. Καλλιτέχνης – ερευνητής, Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ελληνογαλλικού μεταπτυχιακού «Τέχνη, Εικονική πραγματικότητα και πολυχρηστικά συστήματα καλλιτεχνικής έκφρασης» ΑΣΚΤ-Πανεπιστήμιο PARIS 8.

Σημαντικές ημερομηνίες:

Η έναρξη του 23ου economia Φοιτητικού Διαγωνισμού ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του 2016 και η ημερομηνία λήξης υποβολής των εργασιών έχει οριστεί η 31η Μαρτίου 2017. Τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης βαθμολογούν τις εργασίες τον Απρίλιο του 2017, και η απονομή των βραβείων στους νικητές του διαγωνισμού προγραμματίζεται για τον Ιούνιο.

Διοργάνωση: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ

Αιγίδα: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,ΙΟΒΕ

Υποστηρικτές Χορηγοί: ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ, AEGEAN, TITAN, EASTERN MEDITERRANEAN MARITIME LIMITED, BAHAS, GRAMATIDIS & PARTNERS

Χορηγοί Βραβείων: MBA AUEB, ARIA HOTELS, AEGEAN, COCO-MAT, εεδε, Info Quest Technologies, ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: MBA AUEB, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, skywalker.gr, stepup.gr, startup.gr, epixeiro.gr, ΜΑΝΙΑΤΑΚΕΙΟΝ ΙΔΡΥΜΑΠερισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό & το mentoring μπορείτε να δείτε στο website μας ή στη σελίδα του φοιτητικού διαγωνισμού στο Facebook.