Δυναμική παρουσία της Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017

    Από: Startup Team
πηγή: sepe.gr

Η Ελλάδα συμμετέχει ξανά, με εθνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση τεχνολογίας και ηλεκτρονικής CeBIT 2017, η οποία θα διεξαχθεί από 20 έως 24 Μαρτίου 2017 στο Αννόβερο της Γερμανίας. Η διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής υλοποιείται από τον ENTERPRISE GREECE σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και του συνεργατικού σχηματισμού Corallia. Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν δώδεκα (12) ελληνικές επιχειρήσεις από τον κλάδο ψηφιακής τεχνολογίας. Οι εταιρείες που συμμετέχουν είναι οι ακόλουθες:
  1. Communication & Information Technologies Experts Α.Ε. – δ.τ. CITE
  2. Lamda Hellix S.A.

  3. DAEM S.A.

  4. SOFTOMOTIVE Ε.Π.Ε

  5. MALLFOX GREECE P.C

  6. Terracom Informatics Ltd

  7. UBITECH Ltd.

  8. Σύγχρονη Εταιρεία Πληροφορικής ΕΠΕ, CGSoft Ltd

  9. Sigmasoft

  10. ΜΑΤΕL S.A. MATTHAIOU BROS

  11. comBOX SD WAN Services

  12. Yodiwo SA

Στο πλαίσιο της ελληνικής αποστολής προγραμματίζεται την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, 11πμ. – 1μμ., η διοργάνωση Investment Seminar για την παρουσίαση των δυνατοτήτων του κλάδου της τεχνολογίας.

Η CeBIT, στην οποία οι διοργανωτές της έχουν επενδύσει σημαντικά τα τελευταία δύο χρόνια, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για business, networking, press and media activities καθώς και για συζητήσεις πάνω σε επίκαιρα θέματα και νέες τάσεις στον κλάδο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Ο μοναδικός συνδυασμός έκθεσης και συνεδρίου, τα σεμινάρια, παρουσιάσεις και workshops, που πλαισιώνουν την έκθεση, καθώς και ο αμιγώς επαγγελματικός χαρακτήρας της CeBIT, την καθιστούν σημαντική για κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να συμπεριλάβει την εξωστρέφεια στο σχέδιο δράσης της και να υλοποιήσει συνεργασίες με παγκόσμιους «παίκτες» του κλάδου.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
sepe.gr