“Tech Talent School”: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα του Μαΐου με δωρεάν συμμετοχή για το κοινό

    Από: Startup Team

SocialΙnnov, ο εκπαιδευτικός βραχίονας του επιχειρηματικού φορέα Found.ation, ανακοινώνει τη νέα σειρά μαθημάτων για το μήνα Μάιο, στο πλαίσιο του Προγράμματος Tech Talent Schoolπου υλοποιεί με την υποστήριξη της “Microsoft Ελλάς”. Τα μαθήματα απευθύνονται σε μαθητές και νέους (από 16 ετών και άνω) που επιθυμούν να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες και να εξοικειωθούν με τον προγραμματισμό καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του Design και του Digital Marketing. Στο νέο κύκλο, προστίθενται 3 μαθήματα γύρω από το Digital Design Thinking, το Digital ProductDesign και τον Προγραμματισμό.

Εισηγητές για τα μαθήματα του προγραμματισμού θα είναι ο Γιάννης Εξιλζές, ο Κώστας Τσούκας και η Εύη Κατσουλιέρη (η οποία θα κάνει και το μάθημα για τα social media) και για το digital η Χρύσα Γκάγκωση. To μάθημα του “coding by playing a game θα έχει τη μορφή workshop, όπου μέσα από μια βιωματική άσκηση, οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν πιο εύκολα τις βασικές αρχές του προγραμματισμού και τα οφέλη της χρήσης του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το νέο Πρόγραμμα και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: www.eventora.com/en/Organizer/tts