Open Coffee Athens #89

    Από: Startup Team

Το Open Coffee κλείνει την δέκατή του σεζόν με ένα event αντίστοιχο της ωρίμανσης του οικοσυστήματος. Αυτή την Παρασκευή, 26 Μαΐου, η αθηναϊκή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν ανανεώνει το ραντεβού της για startup networking χωρίς γραβάτα. Ακολουθούν οι λεπτομέριες.

Παρουσιάσεις

– Ο Τάκης Μαλαβέτας, συνιδρυτής & CEO, θα παρουσιάσει την Convibo , μία υπηρεσία εκπλήρωσης παραγγελιών σούπερ μάρκετ με παράδοση εντός λίγων ωρών που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο. Ο Τάκης θα αναφερθεί στις ευκαιρίες που δημιουργούνται στο online retail διεθνώς, ενώ η Convibo μόλις έλαβε χρηματοδότηση ύψους ενός εκατομμυρίου λιρών.

– Ο Αλέξανδρος Νικολακάκης, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει την MuseRobotics . Η MuseRobotics απευθύνεται σε εταιρίες ανάπτυξης ρομποτικών λύσεων, προσφέροντας hardware συνοδευόμενο από το ανάλογο software, με σκοπό την εύκολη, γρήγορη και οικονομική ανάπτυξη ενός νέου ρομποτικού συστήματος. Η MuseRobotics έχει αποφοιτήσει από το Techstars/Qualcomm robotics accelerator και ο Αλέξανδρος θα μοιραστεί επίσης σκέψεις περί hardware startups.

– Ο Μιχάλης Αριέλ Αρβανίτης , serial entrepreneur και συνιδρυτής, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την Eggwave που ξεκινά με χρηματοδότηση 6 εκατομμυρίων δολλαρίων από ισραηλινούς επενδυτές. Η εταιρεία κατασκευάζει βιομηχανικό σαρωτή αυγών υπό εκκόλαψη που χρησημοποιεί ηλεκτρομαγνητικά κύματα ευρέως φάσματος για τον εντοπισμό μη-γόνιμων αυγών.

– Ο Βασίλης Νικολόπουλος , συνιδρυτής & CEO, επιστρέφει στο Open Coffee έξι χρόνια μετά για να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην Intelen . Η εταιρεία παρέχει σειρά καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών σε παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και τους πελάτες τους, μετρώντας αυτή τη στιγμή πελάτες και συνεργασίες σε 7 χώρες, 35 εργαζομένους και 5 εκατομμύρια ευρώ αντληθέντα κεφάλαια.

Τα διαδικαστικά, κατά τα γνωστά:

Η συνάντηση θα λάβει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής, 26 Μαΐου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο καφέ/μπαρ, το οποίο θα μείνει ανοικτό μέχρι αργά. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Θα βρείτε περισσότερα στο σχετικό facebook event.

Το Open Coffee διανύει την δέκατή του σεζόν και έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης της κοινότητας των startups. Μία φορά το μήνα, άνθρωποι που δημιουργούν, εργάζονται, ή απλά ενδιαφέρονται για την τεχνολογία και το επιχειρείν ανανεώνουν το ραντεβού τους με σκοπό να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και επαφές, εν τέλει να συνεργαστούν στην επόμενή τους προσπάθεια.

Αν έχετε παρευρεθεί στο παρελθόν, ξέρετε γιατί, αν όχι, μην το σκέφτεστε: Να είστε εκεί! Ραντεβού την Παρασκευή στο Μπενάκη.