Η Socital startup χορηγός στο δεύτερο Microsoft Summit

    Από: Startup Team

Δυναμικό παρόν ως startup χορηγός έδωσε η Socital στο συνέδριο Microsoft Summit με θέμα “Digitize.Disrupt.Drive”, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στη χώρα μας, στις 9 Μαΐου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές πρωτοβουλίες της Microsoft Hellas, όπου διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μοιράστηκαν γνώσεις και εμπειρίες, για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στους χώρους της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας. Στόχος του συνεδρίου ήταν να ενθαρρύνει τις σύγχρονες επιχειρήσεις, να εξελιχθούν ψηφιακά και να αναπτυχθούν, στην εποχή του digital transformation.

Η ελληνική εταιρία startup, Socital, που προσφέρει personalized υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο περιθώριο του  Microsoft Summit τα καινοτόμα εργαλεία της που προσφέρουν καλύτερο conversion για εταιρίες e-commerce, μέσω data driven personalized recommendations & campaigns.

«Στην εποχή μας, οι ψηφιακές εξελίξεις και ειδικότερα οι δυνατότητες που προσφέρουν τα big data και η τεχνητή νοημοσύνη ασκούν τεράστια επιρροή τόσο στο επιχειρείν όσο και γενικότερα στη ζωή των ανθρώπων, πράγμα που οι επιχειρήσεις δεν μπορούν πλέον να αγνοήσουν. Στην κατεύθυνση αυτή κινείται και η φιλοσοφία της Socital, που είναι: Το κατάλληλο προϊόν, μπροστά στα μάτια του σωστού πελάτη, την κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο Θεόφιλος Βασιλειάδης, συν-ιδρυτής της Socital, αλλά και του Kariera.gr, του πρώτου ελληνικού startup με σημαντική παρουσία σε διεθνές επίπεδο εδώ και 20 χρόνια.