Adecco Way to Work!

    Από: Startup Team

Το  Adecco Way to Work™ παρέχει συμβουλές και καθοδήγηση σε νέους που αναζητούν εργασία και θέλουν να ξεκινήσουν την σταδιοδρομία τους.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ενθαρρύνει, να εμπνεύσει και να δημιουργήσει αισιοδοξία ανάμεσα σε μια γενιά που κινδυνεύει να χάσει τις ελπίδες και τα όνειρά της και να την  βοηθήσει να αξιοποιήσει τις ικανότητές της Οι νέοι σήμερα πλήττονται από αυτή την έλλειψη εύρεσης εργασίας .

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα μπορεί ο νέος εκτός από απασχόληση να εξελίξει δεξιότητες για τη βελτίωσή του μέσα από την εκπαίδευση που του παρέχεται.

Ο γύρος του κόσμου σε 80 θέσεις εργασίας

Adecco Way to Work!

Ο διαγωνισμός αυτός θα δώσει την ευκαιρία σε νέους να κάνουν το γύρο του κόσμου και να έχουν μία πολύ μεγάλη εμπειρία μέσα από μία μεγάλη ποικιλία θέσεων εργασίας. Θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε διάφορες δεξιότητες μέσα από ένα online παιχνίδι, ώστε η εμπειρία να είναι πιο διασκεδαστική. Οι καλύτεροι υποψήφιο θα πάρουν την εργασιακή εμπειρία μία ζωής!

Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό αλλά και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε εδώ.

Street Days

Adecco Way to Work!

Στις 30 Απριλίου βγήκαν στο δρόμο όλοι οι εργαζόμενοι της Adecco από 50 χώρες.

Έτσι και στην Ελλάδα δίνονται ευκαιρίες σε υποψήφιους να γνωρίσουν περισσότερα online εργαλεία και να βελτιωθούν ώστε να έχουν περισσότερες πιθανότητες για απασχόληση.

Εδώ μπορείτε να δείτε και φωτογραφικό υλικό από την ομάδα της Adecco στην Ελλάδα.

Βοήθεια στη συμπλήρωση βιογραφικού

Το βιογραφικό σημείωμα είναι μία δύσκολη διαδικασία γιατί πρέπει να περικλείει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις γνώσεις και εμπειρίες ενός υποψηφίου.Μέσα στη σελίδα μπορεί να βρει κάποιος αρκετό υλικό για ένα βιογραφικό σημείωμα.

Τα βασικά στοιχεία της συμπλήρωσης ενός βιογραφικού σύμφωνα με το Adecco μπορείτε να τα δείτε εδώ.

 

Οι απαιτήσεις μία συνέντευξης και τα λάθη

Η συνέντευξη είναι πολύ κρίσιμη διότι ο υποψήφιος θα πρέπει να δείξει μέσα από μά διαδικασία τις γνώσεις που ενδιαφέρουν την εταιρία αλλά και πιθανές δεξιότητες.

Μέσα από το βίντεο παρουσιάζονται με έναν πολύ παραστατικό τρόπο τα λάθη αλλά και το τι πρέπει να προσέξει κάποιος στη συνέντευξή του.

Περισσότερες λεπτομέρειες για μία επιτυχημένη συνέντευξη σύμφωνα με την Adecco μπορείτε να δείτε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

Adecco Way to Work!

Website: www.adeccowaytowork.com/en

Join: www.facebook.com/AdeccoWayToWork/info

Follow: twitter.com/AdeccoWayToWork