Επιχειρηματικές συναντήσεις με Κιζένους τουριστικούς φορείς και επιχειρήσεις τουρισμού

    Από: Startup Team

Επιχειρηματικές συναντήσεις με Κιζένους τουριστικούς φορείς και επιχειρήσεις τουρισμού θα έχουν την ευκαρία θα πραγματοποιήσουν ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς κατά την διάρκεια της ενακτήριας ημερίδας για τη συνεργασία Ευρώπης-Κίνας στο τομέα του τουρισμού για το 2018 , που θα πραγματοποιηθεί στη Βενετία της Ιταλίας στις 19/01/2018. Η εγγραφή στη εκδήλωση , που θα περιλαμβάνει το συνεδριακό μέρος και την εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2017, γίνεται από το παρακάτω σύνδεσμο:

www.eutravelpartnerships.org/events/launch-of-the-2018-eu-china-tourism-year-2018-venice-january-19th-2018/

Αντίστοιχες εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν στις 06/03/2018 στο Βερολίνο (με έμφαση στον ομαδικό τουρισμό, Group Tourism) κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΙΤΒ 2018 καθώς και σε ειδική εκδήλωση επιχειρηματικής συνεργασίας που θα πραγματοποιιηθεί στις 13/04/2018 στο Πεκίνο (με έμφαση στον οικογενειακό τουρισμό, Family Tourism).

Το έτος τουρισμού ΕΕ-Κίνας (2018)  είναι μία ευκαιρία για την ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία να διερευνήσει την κινεζική αγορά, καθώς η  Κίνα παραμένει η σημαντκότερη αγορά του μέλλοντος για τον τουρισμό στη Ευρώπη , ωστόσο οι μέθοδοι και οι πρακτικές που οι Κινέζοι τουρίστες προσεκλύονται και φιλοξενούνται, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες τους στη Ευρώπη είναι ζήτημα κεντρικής σημασίας που η ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία πρέπει να αντιμετωπίσει. Η Κίνα είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική αγορά στον κόσμο όσον αφορά τις δαπάνες και η δεύτερη μεγαλύτερη σε ό, τι αφορά τα ταξίδια εξερχόμενου ταξιδιού. Τα τελευταία χρόνια , οι ευρωπαϊκοί προορισμοί έχουν ενισχύσει τη θέση τους σε αυτή την αγορά, φθάνοντας τα 10,1 εκατομμύρια Κινέζους επισκέπτες το 2015, αντιπροσωπεύοντας το 13% του συνόλου των εξερχόμενων ταξιδιών από την Κίνα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις τάσεις της Κινέζικης Τουριστικής Αγοράς , σύμφωνα με τη προκαταρκτική μελέτη για τη συνεργασία Ε.Ε- Κίνας για το έτος 2018 μπορείτε να βρείτε εδώ , καθώς επίσης και το video της εκδήλωσης για τη συνεργασία Ε.Ε-Κίνας στο Τουρισμό στα πλαίσια του έργου World Bridge Tourism που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο , στις 03/11/2016 , κατά τη διάρκεια της έκθεσης WTM 2016.

Περισσότερες πληροφορίες: Παναγιώτης Ιγνατιάδης, Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/Γραφείο Κρήτης, email: ignatiadis@praxinetwork.gr, Τηλ: 2810 391954