Business Beyond Borders: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων με επιχειρήσεις και clusters στο τομέα τους εξοπλισμού των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης (HORECA)

    Από: Startup Team

Ευκαιρίες συνεργασίας με επιχειρήσεις και clusters στο χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και μαζικής εστίασης θα έχουν ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στη διημερίδα επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο από 20-21/10/2017 κατά τη διάρκεια της έκθεσης HOST 2017.

Η Host είναι η μεγαλύτερη  διεθνής έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό Ξενοδοχείων και μονάδων Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του Τουρισμού με ολόκληρη την προμηθευτική αλυσίδα .

Στη διημερίδα επιχειρηματικών συναντήσεων θα συμμετέχουν επιχειρήσεις και συστάδες επιχειρήσεων (clusters) . Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα, μέσω προκαθορισμένων συναντήσεων, να πραγματοποιήσουν νέες επαφές και να εξετάσουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα συνεργασίας με επιχειρήσεις (B2B) ή συστάδες επιχειρήσεων (B2C). Στις 20/10/2017 θα υπάρχει σεμινάριο για τις προκλήσεις του κλάδου, τα αποτελέσμα του οποίου θα αποτελέσουν τροφή για νέες πολιτικές για το μέλλον.

Τομείς / Κλάδοι που απευθύνεται η διημερίδα επιχειρηματικών συναντήσεων:

  • Ξενοδοχεία
  • Καφετέριες – Μπαρ
  • Αλυσίδες Εστίασης
  • Εταιρείες Catering
  • Όμιλοι Καφεστίασης
  • Εστιατόρια
  • Αναψυκτήρια – Snack Cafe
  • Fast Food – Πιτσαρίες
  • Αρτοζαχαροπλαστεία
  • Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων:

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας απευθείας εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα της εκδήλωσης επιχειρηματικών συναντήσεων www.b2match.eu/hostmilano2017 μέχρι τις 17/10/2017.Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν, ενώ οι επιχειρήσεις θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιες το κόστος μετάβασής τους στo Μιλάνο. Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού προφίλ που θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο κλάδο της μαζικής εστιάσης και πως αυτές θα επηρεάζουν το κλάδο τα επόμενα χρόνια δείτε την ανάλυση με τα τελευταία διπλώματα ευρεσιτεχνίας.