Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Ποια στοιχεία κάνουν έναν άντρα σπουδαίο και πόσο εύκολο είναι να τα αποκτήσεις

Ποια στοιχεία κάνουν έναν άντρα σπουδαίο και πόσο εύκολο είναι να τα αποκτήσεις
Ημερομηνία: 11/08     Εμφανίσεις: 1318
πηγή: askmen.gr

Καθώς το χάσμα μεταξύ ενός συναρπαστικά σπουδαίου και ενός λίαν συμβατικού τρόπου ζωής διευρύνεται -με τη μεσαία τάξη διαρκώς να συρρικνώνεται-, πόσο εύκολο είναι για σένα να διατηρήσεις τα χαρακτηριστικά ενός άντρα που ξεχωρίζει από όλους τους άλλους;

Η πρώτη και ευκολότερη κίνηση; Μπες στο Google. Είναι αλήθεια ότι μέσω της τεχνολογίας και των social media αποκτάς μεγαλύτερη πρόσβαση στο κρυφοκοίταγμα της ζωής των διασημοτήτων και, ειδικότερα, των αντρών που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να μάθεις πολλά από τα «μυστικά» τους, είτε μέσα από τις εξομολογήσεις-συνεντεύξεις τους ή κάποιες σκανδαλοθηρικές έρευνες της ιδιωτικής τους ζωής (που κάνουν φύλλο και φτερό ακόμη και τους απόρρητους τραπεζικούς λογαριασμούς τους).

Ω, ναι. Με το internet είναι σαν να γνωρίζεις τους διάσημους και επιτυχημένους άνδρες από πολύ κοντά. Αλλά πριν ξεκινήσεις τα like, τα share, τα tweets και τις «καρδούλες», σταμάτα και αναρωτήσου: «Πώς τα κατέφεραν;». «Τι θυσίασαν;». «Τι μου λείπει εμένα;».

Λίγο μετά, οι απαντήσεις έρχονται αυτομάτως μπροστά στα μάτια σου. Μαζί με τις 6 λέξεις-κλειδιά:

Ιδρώτας

Ένας εξαιρετικός άντρας διατηρεί την ενέργειά του ακμαία ακόμη και όταν όλοι οι υπόλοιποι στην αίθουσα συνεδριάσεων έχουν παραδώσει τα πνευματικά, ψυχικά και σωματικά τους όπλα. Αναλαμβάνει δράση στα δύσκολα και διατηρεί πλήρη έλεγχο των επιλογών του ακόμη και όταν αποτύχει. Αλλά είναι και ο ίδιος που θα παραδεχτεί τα λάθη του σπεύδοντας να τα διορθώσει, επειδή δεν είναι ευχαριστημένος ούτε με την ήττα, ούτε με τα μέτρια αποτελέσματα.

Πρόκληση

Ο άντρας που θέλει να ξεχωρίσει πιστεύει σε μια αρχή: ό,τι δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει. Οι αλλαγές στη ζωή, στις μπίζνες και στις σχέσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά οι λύσεις και οι απαντήσεις δίνονται με θάρρος, αποφασιστικότητα και ταχύτητα, έστω και με κάποιες απώλειες. Ο σπουδαίος άντρας είναι σχεδόν πάντα ατρόμητος και ριψοκίνδυνος. Και ποτέ δεν φοβάται τις συνέπειες των επιλογών του.

Προτεραιότητα

Σε μια εποχή συνεχούς υπερφόρτωσης του εγκεφάλου με άπειρες πληροφορίες, η εστίαση μόνο στις χρήσιμες δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική πρακτική. Η ιεράρχηση των πληροφοριών, η διαβίβασή τους στον εγκέφαλο και η διύλισή τους προς όφελος του στόχου είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγει ένας ξεχωριστός άντρας τον κίνδυνο. Η απόσπαση της προσοχής είναι ο εχθρός ενός έξοχου αποτελέσματος.

διαβάστε περισσότερα εδώ: askmen.grBoomerang Email App for iPhone

Email app + voice assistant from inventors of email snooze
18-10-2017 - 19:01
δείτε περισσότερα

Kannatopia

21+ Cannabis Social Platform Elevating Experiences
18-10-2017 - 17:30
δείτε περισσότερα

InVision Studio

The world’s most powerful screen design tool
18-10-2017 - 16:02
δείτε περισσότερα

Trevor.io

Make everyone on your team a data beast
18-10-2017 - 14:05
δείτε περισσότερα

Partial.ly

Let your customers build their own payment plans
18-10-2017 - 12:51
δείτε περισσότερα

Slite

The note app for teams
18-10-2017 - 12:45
δείτε περισσότερα

AskDonna

Get the personal and emotional advice you need, anonymously
18-10-2017 - 12:39
δείτε περισσότερα

Faceter

Intelligent software for smarter video surveillance
18-10-2017 - 12:33
δείτε περισσότερα

Chaotica

Fractal art application anyone can use 🎨
18-10-2017 - 12:17
δείτε περισσότερα

Crypto Lite

A quick way to check the top-100 cryptocurrencies price
18-10-2017 - 11:27
δείτε περισσότερα