Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Ποια στοιχεία κάνουν έναν άντρα σπουδαίο και πόσο εύκολο είναι να τα αποκτήσεις

Ποια στοιχεία κάνουν έναν άντρα σπουδαίο και πόσο εύκολο είναι να τα αποκτήσεις
Ημερομηνία: 11/08     Εμφανίσεις: 1175
πηγή: askmen.gr

Καθώς το χάσμα μεταξύ ενός συναρπαστικά σπουδαίου και ενός λίαν συμβατικού τρόπου ζωής διευρύνεται -με τη μεσαία τάξη διαρκώς να συρρικνώνεται-, πόσο εύκολο είναι για σένα να διατηρήσεις τα χαρακτηριστικά ενός άντρα που ξεχωρίζει από όλους τους άλλους;

Η πρώτη και ευκολότερη κίνηση; Μπες στο Google. Είναι αλήθεια ότι μέσω της τεχνολογίας και των social media αποκτάς μεγαλύτερη πρόσβαση στο κρυφοκοίταγμα της ζωής των διασημοτήτων και, ειδικότερα, των αντρών που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να μάθεις πολλά από τα «μυστικά» τους, είτε μέσα από τις εξομολογήσεις-συνεντεύξεις τους ή κάποιες σκανδαλοθηρικές έρευνες της ιδιωτικής τους ζωής (που κάνουν φύλλο και φτερό ακόμη και τους απόρρητους τραπεζικούς λογαριασμούς τους).

Ω, ναι. Με το internet είναι σαν να γνωρίζεις τους διάσημους και επιτυχημένους άνδρες από πολύ κοντά. Αλλά πριν ξεκινήσεις τα like, τα share, τα tweets και τις «καρδούλες», σταμάτα και αναρωτήσου: «Πώς τα κατέφεραν;». «Τι θυσίασαν;». «Τι μου λείπει εμένα;».

Λίγο μετά, οι απαντήσεις έρχονται αυτομάτως μπροστά στα μάτια σου. Μαζί με τις 6 λέξεις-κλειδιά:

Ιδρώτας

Ένας εξαιρετικός άντρας διατηρεί την ενέργειά του ακμαία ακόμη και όταν όλοι οι υπόλοιποι στην αίθουσα συνεδριάσεων έχουν παραδώσει τα πνευματικά, ψυχικά και σωματικά τους όπλα. Αναλαμβάνει δράση στα δύσκολα και διατηρεί πλήρη έλεγχο των επιλογών του ακόμη και όταν αποτύχει. Αλλά είναι και ο ίδιος που θα παραδεχτεί τα λάθη του σπεύδοντας να τα διορθώσει, επειδή δεν είναι ευχαριστημένος ούτε με την ήττα, ούτε με τα μέτρια αποτελέσματα.

Πρόκληση

Ο άντρας που θέλει να ξεχωρίσει πιστεύει σε μια αρχή: ό,τι δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει. Οι αλλαγές στη ζωή, στις μπίζνες και στις σχέσεις είναι αναπόφευκτες, αλλά οι λύσεις και οι απαντήσεις δίνονται με θάρρος, αποφασιστικότητα και ταχύτητα, έστω και με κάποιες απώλειες. Ο σπουδαίος άντρας είναι σχεδόν πάντα ατρόμητος και ριψοκίνδυνος. Και ποτέ δεν φοβάται τις συνέπειες των επιλογών του.

Προτεραιότητα

Σε μια εποχή συνεχούς υπερφόρτωσης του εγκεφάλου με άπειρες πληροφορίες, η εστίαση μόνο στις χρήσιμες δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική πρακτική. Η ιεράρχηση των πληροφοριών, η διαβίβασή τους στον εγκέφαλο και η διύλισή τους προς όφελος του στόχου είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγει ένας ξεχωριστός άντρας τον κίνδυνο. Η απόσπαση της προσοχής είναι ο εχθρός ενός έξοχου αποτελέσματος.

διαβάστε περισσότερα εδώ: askmen.gr


Peergrade

A student feedback and grading platform
22-08-2017 - 07:27
δείτε περισσότερα

Courier

Your inbox emojified and summarized
21-08-2017 - 19:53
δείτε περισσότερα

Relumino by Samsung

A VR app to help the visually impaired see more clearly
21-08-2017 - 17:30
δείτε περισσότερα

ininal API

Full stack transactional fintech APIs.
21-08-2017 - 16:54
δείτε περισσότερα

LifePinner

Pin your travel map
21-08-2017 - 16:49
δείτε περισσότερα

ByCycling

Earn money or extra holiday time when commuting by bike.
21-08-2017 - 14:04
δείτε περισσότερα

QuoteArtist

Helps you make images and videos for social networks in bulk
21-08-2017 - 14:02
δείτε περισσότερα

Multi Copy Paste

Unlock 10 additional copy and paste
21-08-2017 - 13:01
δείτε περισσότερα

Kemies Bags With Skins

Backpacks with detachable outer skins
21-08-2017 - 12:03
δείτε περισσότερα

IC Project

Simple but useful project management system
21-08-2017 - 11:25
δείτε περισσότερα