Χαμός με το bitcoin, η αξία του ξεπέρασε τα 4.000 δολάρια

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Ξεπέρασε και το «φράγμα» των 4.000 δολαρίων το Bitcoin για πρώτη φορά στην ιστορία του, καθώς το ψηφιακό νόμισμα δέχτηκε ώθηση από τις προσδοκίες ότι οι λιγότερο χρονοβόροι τρόποι συναλλαγών με Bitcoin θα αυξήσουν τη δημοτικότητά του.

Το κρυπτονόμισμα άγγιξε σήμερα ακόμα και τα επίπεδα των 4.125,17 δολ., κερδίζοντας 15% από την Παρασκευή, μετά το σχέδιο για την επιτάχυνση της επεξεργασίας των συναλλαγών. Το σχέδιο, που ονομάζεται SegWit2x, προκάλεσε τη δημιουργία του “bitcoin cash”.

Η διχοτόμηση εξισορρόπησε την κατάσταση μεταξύ της αυξανόμενης ζήτησης για το ψηφιακό νόμισμα και ορισμένων από τα χαρακτηριστικά που τροφοδότησαν αυτή τη δημοτικότητα. Ενώ το bitcoin έχει ενισχυθεί περισσότερο από 300% το 2017, εξακολουθούν να υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την ικανότητα αύξησης του όγκου των συναλλαγών.

«Μέχρι τώρα πολλοί άνθρωποι δεν πίστευαν ότι το bitcoin θα μπορούσε να ενισχυθεί περισσότερο μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα των συναλλαγών», δήλωσε ο Arthur Hayes, ιδρυτής της BitMEX. «Με το να εφαρμοστεί αυτό το πρωτόκολλο, θεωρητικά, το ποσό των συναλλαγών που μπορούν να επεξεργαστούν με λογική ταχύτητα θα είναι πολύ υψηλότερο, έτσι πολλοί επενδυτές θα κρατήσουν bullish στάση για το bitcoin τώρα».

Η συνέχεια στο Capital.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com