Hack για να καλέσεις αυτόματα όσους κάνανε like σε ενα ποστ σου να κάνουν like στην σελίδα σου.

    Από: Startup Team

Καλό ειναι να έχουμε likes στην επαγγελματική μας σελίδα στο facebook. Βοηθάει να κάνουμε engage το κοινό μας και να τους ενημερώνουμε για πράγματα που κάνουμε στα διαφορά ψηφιακά κανάλια μας (και όχι μόνο).

Ομως η σελίδα μας δεν ειναι και το πιο πιθανό μέσο για να κάνει κάποιος like μίας και δεν δίνει καθολου value από μόνη της, ιδιαίτερα στο πρώτο διαστημα της υπαρξής της.

Αντίθετα ειναι απολύτως λογικό κάποιος να κάνει like σε ένα άρθρο που δημοσιευθηκε εκεί, γιατι πιθανότατα του άρεσε το περιέχόμενο που διάβασε.

Αρα ειναι απόλυτα λογικό να θεωρούμε ότι κάποιος που έκανε like ένα post μας να ήθελε να κάνει και like την σελίδας μας.

Αντί να το κάνουμε εναν-έναν, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω script και σε 2 λεπτάκια όποιος έκανε like ενα ποστ θα πάρει μια προσκληση να κάνει like την σελίδα μας.

Απλά ακολουθείς το ακολουθη διαδικασία:

Βρες ενα post και ανοιξε όλους τους likeers και πατα πάνω του και πηγαινε κάτω-κάτω μέχρι τον τελυταίο

Ανοιξε το Chrome’s JavaScript Developer Console που μπορείς να το κάνεις με πολλούς τροπους όπως:
* [View] — [Developer] — [JavaScript Console].
* Δεξί κλικ και inspect 
* Πατώντας την συντόμευση CMD+OPTION+J σε Mac F12 σε windows

Kανε paste το ακολουθο script

var buttons;buttons = document.getElementsByClassName(‘_42ft’);for (var i = 0; i < buttons.length; i++) { if(buttons[i].getAttribute('ajaxify') != null){ if(buttons[i].getAttribute('ajaxify').indexOf('invite') != -1){ buttons[i].click(); } }}

Πάτα εντερ

Τέλος, καλέσθηκαν όλοι

Theodoros Moulos από ToSitemou Facebook Group