Είσαι η καλύτερη ελληνική startup; Πάρε μέρος τα Startup Europe Awards 2017

    Από: Startup Team

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται τα Startup Europe Awards. Ο συγκεκριμένος θεσμός ξεκίνησε το 2016 με την υποστήριξη και την προώθηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων startups της Ευρώπης.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας ως επίσημος φορέας διοργάνωσης του θεσμού στην Ελλάδα πρόκειται να αναδείξει για το 2017 τις καλύτερες ελληνικές startups σε 18 κατηγορίες. Οι νικήτριες stratups εκτός της δυνατότητάς τους να διαγωνιστούν στον τελικό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις αρχές του 2018 στις Βρυξέλλες, κερδίζουν τα εξής:

– Ευρωπαϊκή προβολή μέσω των media partners και των social media partners των Startup Europe Awards

– Ψηφιακό δίπλωμα όπου πιστοποιεί την επιτυχία της startup στην κατηγορία της

– Τη δυνατότητα να επιλεγούν ως μια από τις καλύτερες startups που θα ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες και θα κερδίσουν ένα mentoring programme.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι η ελληνική startup CityCrop κατάφερε να κερδίσει το βραβείο της καλύτερης startup της Ευρώπης στην κατηγορία Smart Cities. Εάν πιστεύετε και εσείς ότι έχετε μια καινοτόμα startup η οποία ξεχωρίζει για την ιδέα και την πρωτοτυπία της μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη σελίδα seua2017.ied.eu/ μέχρι 10/12/2017.