To πρώτο Growth Hacking workshop στην Ελλάδα

    Από: Startup Team

Η Ελληνοαμερικάνικη Ενωση σε συνεργασία με την Growthrocks διοργανώνουν το πρώτο πρακτικό σεμινάριο για Growth Hacking στην Ελλάδα.

“Είναι ένα τεχνικό σεμινάριο για business ανθρώπους. Δεν θα διδάξουμε θεωρία παρά μόνο πρακτικά θέματα υλοποίησης. Γι’ αυτό και θέλουμε οι συμμετέχοντες να έχουν εμπειρία στον χώρο του digital marketing ή να έχουν παρακολουθήσει κάποια από τα εξαιρετικά digital marketing diploma της Ελληνικής αγοράς” μας εξηγεί ο CEO της GrowthRocks.

Ti πρέπει να φέρουν οι συμμετέχοντες;

“Καταρχήν τα laptop τους” ώστε να μπορούν να εκτελούν πράγματα. Επίσης χρειαζόμαστε πραγματικά προβλήματα στα οποία θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις.

Πρέπει να έχουν συγκεκριμένο case οι συμμετέχοντες. Τι γίνεται αν κάποιος δεν έχει κάποια συγκεκριμένα παραδείγματα;

“Κανένα πρόβλημα. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια σειρά παραδειγμάτων στα οποία θα μπορέσουν να “δουλέψουν”. Αν έχουν και δικά τους παραδείγματα ακόμα καλύτερα.

Πόσο τεχνικό είναι το προφιλ των growth hackers;

“Όχι και τόσο. Δεν ψάχνουμε για προγραμματιστές Ψάχνουμε για ανθρώπους με μεγάλη εξοικείωση και γνώση εργαλείων. Τα υπόλοιπα θα τους τα μάθουμε εμείς.

Ο Θοδωρής μας εξηγεί ότι η ιδέα τους ήρθε μετά από μία σειρά εκπαιδεύσεων που πραγματοποίησαν με τον συνεταίρο του στην Growthrocks (τώρα πια CEO στην viral-loops.com) στο GrowthX academy στο San Fransisco και την συνεργασία τους με το growth tribe.

“Όταν είδαμε πόσο τεχνικά ήταν τα sessions και πόσο οι συμμετέχοντες διψαγαν για τεχνική γνώση, τόσο θέλαμε να οργανώσουμε κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. Πιστέουμε ότι ο Ελληνας έχει το ιδανικό προφιλ για growth hacker”

Τι είναι αυτο που κάνει τον Ελληνα ιδανικό growth hacker;

  • Έχει πολυδιάστατη γνώση και πλάτος γνώσεων.
  • Είναι ευρηματικός
  • Είναι εφευρετικός και πάντα θα βρει τρόπο να κάνει αυτό που θέλει
  • Δεν φοβάται να δοκιμάζει
  • Ξέρει να αποτυγχάνει και να ξαναδοκιμάζει
  • Είναι επίμονος

 

Το πρόγραμμα σχεδιάσθηκε και υλοποιείται από ειδικούς Growth Hackers της GrowthRocks, το Nο.1 Growth Hacking Marketing Agency σε θέση κατάταξης στην Google σε όλο τον κόσμο και δραστηριότητα σε 16 χώρες.

Δεν γνωρίζεις τι είναι το growth hacking marketing?

Πρόκειται για ό,τι πιο μοντέρνο εφαρμόζεται τώρα στο digital marketing από κορυφαίες εταιρείες της silicon valley (Facebook, Google, AirBnB, Dropbox).  Το growth hacking marketing  προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση της αγοράς και της ανάπτυξης και τοποθέτησης προϊόντων, και απόλυτο στόχο τα γρήγορα, γεωμετρικά αυξανόμενα και μετρήσιμα αποτελέσματα – με στόχο το growth.

Ο growth hacker αγαπά την τεχνολογία και δίνει λύσεις μέσω αυτής. Η τεχνολογία είναι ο κοινός παρανομαστής στις περισσότερες ενέργειες ενός growth hacker. Αγαπά τα δεδομένα, τις γρήγορες δράσεις, την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, την στόχευση και την αέναη βελτιστοποίηση Μαθαίνει νέα εργαλεία, δοκιμάζει πρακτικές, αλλάζει, αποτυγχάνει, επιτυγχάνει και συνεχίζει. Κι επειδή δεν επαναπαύεται ποτέ σε αυτά που ξέρει και κάνει καλά, μένει ενημερωμένος για να τα κάνει καλύτερα.

Γιατί ο growth hacker αγαπά την εκπαίδευση και θέλει να γίνεται συνεχώς καλύτερος.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο: growthhackingacademy.gr και ένας growth hacker θα σας αναλάβει.