Το e-table.gr στο πιάτο του Startup Grind Athens

    Από: Startup Team

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017, στο The HUB Events Με τoν Γιώργο Αρφαρά, co-CEO and co-Founder of E-table.gr

Όπως πολλές ακόμη startup του Ελληνικού και ξένου οικοσυστήματος έτσι και το e-table ήταν μια ιδέα που προέκυψε μέσα από ένα πρόβλημα της καθημερινής ζωής. Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες του Γιώργου Αρφαρά και του Κώστα Σαριδάκη να κλείσουν άμεσα και αποτελεσματικά τραπέζι σε εστιατόριο τηλεφωνικά, ήταν αρκετά… “εκνευρισμένοι” ώστε να δοκιμάσουν την ίδρυση του e-table !

Οι δύο founders έχοντας κοινή  πορεία από τα έδρανα του πολυτεχνείου μέχρι τα γραφεία μεγάλης συμβουλευτικής εταιρίας και μετέπειτα στην δική τους συμβουλευτική, σήμερα έχουν εξασφαλίσει συνολική χρηματοδότηση 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τους Venture Friends και Angel Investors. Kύρια πλάνα τους είναι η βελτιστοποίηση της υπηρεσίας και η επέκταση τους σε νέες αγορές στο εξωτερικό.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η εταιρεία προχώρησε σε πλήρη εξαγορά της ιστοσελίδας ask4food.gr, μία στρατηγική κίνηση με σκοπό να προλάβει κάποιο τιτάνα του εξωτερικού που κυνηγάει indexers,  εξασφαλίζοντας παράλληλα  στους χρήστες του e‐table.gr την πρόσβαση σε χιλιάδες επιπλέον κριτικές εστιατορίων αλλά και στους χρήστες του ask4food.gr τη δυνατότητα να κάνουν την κράτηση τους online και να επωφελούνται από τις δωρεάν αποκλειστικές εκπτώσεις που εξασφαλίζει καθημερινά το e-table.gr.

Το σύστημα αξιολόγησης κριτικών που προσφέρει η υπηρεσία διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την εγκυρότητα των κριτικών για κάθε εστιατόριο, αλλά και μια, αντικειμενική εικόνα κάθε εστιατορίου, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επισημαίνουν ως «χρήσιμες» εκείνες με τις οποίες συμφωνούν και να «ακολουθούν» τους χρήστες που εμπιστεύονται. Με τον τρόπο αυτό, οι κριτικές που έχουν τη μεγαλύτερη αποδοχή αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και αναδεικνύονται περισσότερο.

Το e-table αριθμεί σήμερα περίπου 1.500 συμβεβλημένα εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και 65 εστιατόρια στην Κύπρο ενώ παράλληλα έχει εξυπηρετήσει συνολικά 300.000 πελάτες. Σας περιμένουμε την Τρίτη , 10 Οκτωβρίου για να ακούσουμε μαζί σας την απίστευτη πορεία του! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The HUB Events (Αλκμήνης 12) με την υποστήριξη του TechTalentSchool και ξεκινάει 6μμ.

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2017

Ώρα: 6μμ

Χώρος: The Hub Events

Διεύθυνση: Αλκμήνης 12, Αθήνα

Τηλ: 210 3411009

Κρατήσεις Θέσεων: www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-george-arfaras-e-tablegr#/purchase

Agenda

Agenda

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Γιώργο Αρφαρά (Co-CEO & Co-Founder e-table.gr)

20:00 – Networking

 

Follow Startup Grind Athens

Web: startupgrind.com/athens

Facebook: www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/