Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Open Coffee Heraklion - Έμπνευση με έδρα το Ηράκλειο!

Open Coffee Heraklion - Έμπνευση με έδρα το Ηράκλειο!
Ημερομηνία: 11/10     Εμφανίσεις: 593

Το καθιερωμένο πια ραντεβού του Open Coffee Heraklion (www.opencoffeeheraklion.gr) με το κοινό του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε, για ακόμη μια φορά, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Το 3ο σε σειρά event φιλοξενήθηκε στον ανανεωμένο χώρο του Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (www.nhmc.uoc.gr) και ξεπέρασε τους 130 συμμετέχοντες!

H προσέλευση ξεκίνησε στις 18:00 για τον απογευματινό καφέ από το Crop (www.crop.coffee), ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των ομιλητών και στο τέλος υπήρχε χρόνος για το απαραίτητο και καθιερωμένο πλέον networking παρέα με τη μπίρα Σολο (www.solobeer.gr).

Η τρίτη συνάντηση του Open Coffee Heraklion ήταν ένα έναυσμα δικτύωσης, γνώσης και έμπνευσης. Οι ομιλίες που παρουσιάστηκαν σχετίζονταν με επιχειρήσεις που έχουν έδρα το Ηράκλειο, παράγουν προϊόντα και, αξιοποιώντας την καινοτομία, δραστηριοποιούνται σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο. Οι ομιλητές μοιράστηκαν τις πραγματικές τους ιστορίες, το επαγγελματικό τους μονοπάτι και παρουσίασαν τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την εξέλιξη και την επιτυχία μιας επιχείρησης.

Δημήτρης Μακρυλάκης, Founder & CEO Cretland - Cretalicious (cretalicious.gr)

Ο Δημήτρης μοιράστηκε μαζί μας 13 χρήσιμες συμβουλές οι οποίες έχουν προκύψει από την μέχρι σήμερα επιχειρηματική του πορεία. Έγινε φανερό, μέσα από την ομιλία του, ότι για μια επιτυχημένη εξέλιξη δεν χρειάζονται μόνο οι τεχνικές γνώσεις ή ένα σωστό προϊόν, αλλά μία επιχειρηματική οπτική τέτοια που θα σε φέρνει αντιμέτωπο με τους φόβους σου, θα σε κινητοποιεί να ρισκάρεις και να μην υπεραναλύεις όταν δε χρειάζεται και, τελικά, θα είναι ο οδηγός σου στις επιχειρηματικές σου αποφάσεις.

Χριστίνα – Ελπίδα Ξιφαρά & Μιχάλης Κόκκινος, Co-founders Double O Sunglasses & Woodcrafts (doubleosunglasses.com)

Κάνοντας το χόμπι τους επάγγελμα, παρουσίασαν την εξέλιξη της Double O από το 2013 έως και σήμερα και μοιράστηκαν μυστικά τόσο για την σημασία του marketing σε ένα νέο προϊόν και την εύρεση αγορών και πελατών, όσο και την ανάγκη να επικοινωνείς την ιδέα σου στον περίγυρό σου, να συνεργάζεσαι για την εξέλιξή της και να μη μένεις στάσιμος σε ένα επιτυχημένο προϊόν.

Κατερίνα & Γιώργος Γιανναδάκη, Co-owners Υφαντουργία Κρήτης & Co-founders Barbabu Aprons (www.barbabu.com)

Ο Γιώργος και η Κατερίνα μίλησαν για το πώς παρέλαβαν την οικογενειακή τους επιχείρηση και πώς της ξαναέδωσαν την αίγλη του παρελθόντος μέσα από ένα νέο και καινοτόμο brand, διατηρώντας πρώτα απ’ όλα την αγάπη τους για την επιχείρηση, μαθαίνοντας από την τεχνογνωσία του παρελθόντος και ακούγοντας παράλληλα τις νέες απαιτήσεις της αγοράς.

Με το τέλος των ομιλιών, οι ερωτήσεις και οι συζητήσεις ανέδειξαν από τη μία την αισιοδοξία των συμμετεχόντων για να κάνουν πράξη τις ιδέες τους, κι από την άλλη την ανάγκη που έχει η πόλη του Ηρακλείου αυτή την αισιοδοξία και την κινητοποίηση. Οι διοργανωτές του Open Coffee Heraklion φιλοδοξούν να δουν το Ηράκλειο να γίνεται μια πόλη που στηρίζει την νεανική επιχειρηματικότητα και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο event.

Περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion:

Βlog: www.opencoffeeheraklion.gr

Facebook: www.facebook.com/opencoffeeher

Linkedin: www.linkedin.com/company/open-coffee-heraklionHailie Sensor - A Quantified Health Tracker/Device for Asthmatics

Breathe easy, live free
17-08-2018 - 21:58
δείτε περισσότερα

The PuppComm

Always know your dog is safe everywhere
17-08-2018 - 18:04
δείτε περισσότερα

Bitcoin ETF Alerts

Get alerted 🚨the minute a Bitcoin ETF is approved or denied
17-08-2018 - 17:51
δείτε περισσότερα

Baker

Create, provision & share your dev environment in minutes.
17-08-2018 - 15:24
δείτε περισσότερα

handl

Analyze website privacy policies as you browse
17-08-2018 - 15:12
δείτε περισσότερα

Propose Man

Alexa Skill for marriage proposal
17-08-2018 - 13:28
δείτε περισσότερα

Lofree Digit Calculator

A Retro Yet Mechanical Calculator.
17-08-2018 - 11:54
δείτε περισσότερα

SANDMARC Telephoto Lens

2x Zoom Lens for iPhone 📱📷
17-08-2018 - 11:43
δείτε περισσότερα

Mupixa

Mockup analytics. Understand your future clients today!
17-08-2018 - 10:37
δείτε περισσότερα

Firewalla Blue

Cybersecurity For Home & Business
17-08-2018 - 10:02
δείτε περισσότερα