Γιατί να μην απολαμβάνετε προνόμια επιστροφής χρημάτων στις καθημερινές αγορές σας;

    Από: Startup Team

Με το PIGOGO.GR έχετε τη διαφορά… στην τσέπη!

Γιατί να μην κερδίζετε καθημερινά από αγορές που κάνετε έτσι κι αλλιώς; Κάθε φορά που πραγματοποιείτε κάποια αγορά, έχετε την ευκαιρία και τη δυνατότητα να ωφεληθείτε, εξοικονομώντας πραγματικά ευρώ. Μπείτε στο PIGOGO και κερδίστε επιστροφή χρημάτων από όλες τις αγορές σας!

Στο PIGOGO.GR, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας online σε πάνω από 430 συνεργαζόμενα e-shops με επώνυμα brands, να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων και να κάνετε την καθημερινότητά σας εύκολη και ανταποδοτική. Ακόμα και οι αγορές που κάνετε έτσι κι αλλιώς, όπως σε super market, φαρμακεία, pet shop, αλλά και οι αγορές τεχνολογίας, μόδας και πολλές άλλες, σας δίνουν τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Επίσης μπορείτε να επωφελείστε τόσο από τους εκπτωτικούς κωδικούς όσο και από τις hot προσφορές των καταστημάτων για επιπλέον κέρδη.

Ξεκινήστε λοιπόν τώρα ακολουθώντας την απλή και γρήγορη διαδικασία του PIGOGO.GR. Κάντε πρώτα τη δωρεάν εγγραφή και μετά περιπλανηθείτε στον κατάλογο του site για να βρείτε το e-shop που επιθυμείτε. Στη συνέχεια μεταφερθείτε σε αυτό και ολοκληρώστε τις αγορές σας. Η επιστροφή χρημάτων – και όχι πόντων – πιστώνεται άμεσα στον λογαριασμό σας!

 

Μετατρέψτε καθημερινά τις αγορές σας σε μια ευχάριστη διαδικασία επιστροφής χρημάτων!

PIGOGO! Η έξυπνη επιλογή στην επιστροφή χρημάτων για τις αγορές σας!