All Things about… Growth Hacking: η πιο “hot” τάση του σύγχρονου Marketing

    Από: Startup Team

Το growth marketing ή growth hacking αποτελεί ένα από τα πιο hot θέματα συζήτησης αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο επιχειρηματικό και τεχνολογικό οικοσύστημα. Αρκεί κανείς να δει την εκρηκτική άνοδο στην αναζήτηση του όρου “growth hacking” στη Google.

Τι κάνει όμως, ένας Growth Hacker; Αξιοποιεί τα εργαλεία και τις δυνατότητες που παρέχουν η τεχνολογία και το Digital Marketing, τα συνδυάζει με δημιουργική σκέψη και εφευρίσκει τρόπους για να επιτυγχάνει τους στόχους τους.

Τα μετρήσιμα οφέλη του Growth Hacking Marketing είναι εντυπωσιακά, γι’ αυτό και εφαρμόζεται με θέρμη τόσο από επιχειρηματικά best practices όπως οι Facebook, AirBnB, Dropbox, Udemy και Google, όσο και από κάθε φιλόδοξη, ανερχόμενη startup.

Το AllThingsPerformance’17: the Growth Hacking edition έρχεται στις 9 Νοεμβρίου για να ταράξει τον κόσμο του Marketing και να  υποδεχτεί τον περίφημο Josh Fechter και άλλους 10+ καταξιωμένους practitioners από εταιρείες όπως οι Moz, TrendWatching & Facebook, οι οποίοι θα εκπαιδεύσουν και θα αναλύσουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να υλοποιήσετε το Growth Hacking Marketing με επιτυχία.

Το συνέδριο στηρίζει μεταξύ άλλων και η GrowthRocks, το Nο.1  ranked Growth Hacking Marketing Agency, που δραστηριοποιείται σε πάνω από 16 χώρες παγκοσμίως.

Τι περιλαμβάνει;

●        Session 1: Hacking Customer Acquisition

●        Session 2: Hacking Conversion Optimization

●        Session 3: Hacking Customer Retention

●        Session 4: The Growth Hacking Framework

 

Εάν λοιπόν θέλετε να γίνετε οι επόμενοι Growth Hackers και να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και να μιλήσετε με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, κλείστε τη θέση σας εδώ!

Οι startup επιχειρήσεις έχουν 60% έκπτωση με ειδικό κουπόνι, επικοινωνώντας με την Βίκυ Χαραλάμπους τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ 373).

 

Ημερομηνία: 9 Νοεμβρίου

Τοποθεσία: OTEAcademy

Κλείστε τη θέση σας για το AllThingsPerformance’17 εδώ.