Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Η PepsiCo επενδύει στους νέους ανθρώπους στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το PepsiCo High Flyers!

Η PepsiCo επενδύει στους νέους ανθρώπους στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το PepsiCo High Flyers!
Ημερομηνία: 14/11     Εμφανίσεις: 1457

Η PepsiCo ανακοινώνει την έναρξη του PepsiCo High Flyers στη χώρα μας, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης, ανάδειξης των προσωπικών ταλέντων νέων ανθρώπων και  επαγγελματικής εξέλιξής τους. Στο πλαίσιο της υπεύθυνης κοινωνικής δράσης της στη χώρα μας και υπηρετώντας τη φιλοσοφία της, «Απόδοση με Σκοπό», η PepsiCo δημιούργησε το πρόγραμμα  PepsiCo High Flyers, στόχος  του οπoίου είναι η αναζήτηση και ανάδειξη των νέων ανθρώπων με ταλέντο, που έχουν όρεξη για μάθηση, εργασιακή εμπειρία και διακρίνονται για το πάθος τους για αυτό που θέλουν να κάνουν.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους μέχρι 25 ετών, πτυχιούχους και μη κάθε ειδικότητας, που έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον 3 έτη σπουδών, και οι οποίοι αναζητούν ευκαιρίες απασχόλησης και θέλουν να πάρουν μέρος σε μία μοναδική επαγγελματική εμπειρία. Το PepsiCo High Flyers, του οποίου η ημερομηνία εκκίνησης είναι στις 13 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί σε 4 φάσεις.

Αρχικά, ο ενδιαφερόμενος πραγματοποιεί ηλεκτρονικά την αίτησή του – από τις 13 Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2017 – επισυνάπτοντας το βιογραφικό του σημείωμα και αν αξιολογηθεί ως κατάλληλο για το PepsiCo High Flyers θα κληθεί να περιγράψει πώς θεωρεί ότι βλέπουν οι άλλοι τον εαυτό του σε μόνο 100 λέξεις. Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν μέσα από το βιογραφικό σημείωμα και το προσωπικό κείμενο και εκείνες που καλύπτουν τις ανάγκες του προγράμματος, θα κληθούν για συνέντευξη.  Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν είναι απαραίτητη η εργασιακή εμπειρία, είναι σημαντικό ωστόσο, να γνωρίζουν σε εξαιρετικό επίπεδο την Αγγλική γλώσσα.

Στη συνέχεια, όσοι υποψήφιοι ξεχωρίσουν θα ζήσουν την εμπειρία του Bootcamp. Μία ολοήμερη διαδικασία αξιολόγησης, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε ομάδες, να γνωρίσουν την ομάδα των Coach της εταιρείας, να γίνουν πρωταγωνιστές σε video, να λύσουν puzzles και να αντιμετωπίσουν πραγματικά και απαιτητικά business cases. Το Bootcamp θα ολοκληρωθεί με μια εκδήλωση.

Στην επόμενη φάση οι  υποψήφιοι που θα επιλεγούν,  θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν για 2 ολόκληρες εβδομάδες από στελέχη της Pepsico μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο προσωπικής εξέλιξης. Στελέχη της Pepsico – Industry Leaders στους τομείς τους – θα βοηθήσουν κάθε υποψήφιο να εντοπίσει και αναδείξει τα ταλέντα και τις ικανότητες που διαθέτει αλλά και να καταλάβει περισσότερα πράγματα γύρω από τον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας μιας μεγάλης Πολυεθνικής εταιρίας.

Στην τελευταία φάση οι τελικοί υποψήφιοι που θα επιλεγούν, θα ζήσουν το PepsiCo Experience μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο ρόλο. Μέσα από εμπειρίες και πρακτικές εργασίες (on the job assignments), θα γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα της εταιρίας και θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σε ομάδες. Η συνολική διάρκεια της απασχόλησης στην PepsiCo θα είναι για 9 μήνες. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να αναπτύξουν τις ικανότητες και δυνατότητές τους και ταυτόχρονα, να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία και να εξελιχθούν.

Η συνολική διάρκεια του PepsiCo High Flyers είναι ενός έτους και μεγάλο μέρος του προγράμματος θα διεξαχθεί στα ολοκαίνουρια γραφεία της PepsiCo στο 22χλμ Αθηνών – Λαμίας στον Άγιο Στέφανο. Ένας χώρος που δημιουργείται με τα παγκόσμια πρότυπα της εταιρίας για ολόκληρη την ομάδα της PepsiCo στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για το PepsiCo High Flyers :

www.pepsicohighflyers.gr
Tribe of Five

The power of accountability to build better habits
18-09-2018 - 22:00
δείτε περισσότερα

Aircrud

The supercharged development platform for custom tools
18-09-2018 - 22:00
δείτε περισσότερα

Zero

Everything you need to quit smoking, delivered in a kit.
18-09-2018 - 17:09
δείτε περισσότερα

Fathom Analytics PRO

Simple, privacy-focused website analytics
18-09-2018 - 16:11
δείτε περισσότερα

laserDRAW

A fast-paced AR drawing game with friends
18-09-2018 - 15:58
δείτε περισσότερα

Sigstr Pulse

Build the relationships that drive your business.
18-09-2018 - 15:26
δείτε περισσότερα

Enterprise Design Sprints by DesignBetter.Co

Spark collaborative innovation at companies big and small
18-09-2018 - 15:07
δείτε περισσότερα

Flow for iOS

Beautiful, mobile task & project management
18-09-2018 - 14:59
δείτε περισσότερα

RescueTime

Automatically track screen time and build better habits
18-09-2018 - 14:38
δείτε περισσότερα

Hourly Rate Calculator

Find out your ideal hourly rate
18-09-2018 - 14:36
δείτε περισσότερα