Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας ξεκίνησε

    Από: Startup Team

Για 10η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η παγκόσμια εβδομάδα επιχειρηματικότητας. Όπως κάθε Νοέμβριο, έτσι και φέτος, από τις 13 έως τις 19 Νοεμβρίου 2017 λαμβάνουν χώρα χιλιάδες εκδηλώσεις και διαγωνισμοί σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο με στόχο να εμφυσήσουν το επιχειρηματικό πνεύμα και να προωθήσουν τη δικτύωση, τη συνεργασία και την καινοτομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για φέτος, το έναυσμα της εβδομάδας επιχειρηματικότητας έδωσε ο Richard Branson, ιδρυτής του Ομίλου Virgin, συμμετέχοντας σε εκδήλωση στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

Ανάμεσα στους 20.000 οργανισμούς όπου συμμετέχουν με εκδηλώσεις τη συγκεκριμένη εβδομάδα, στην Ελλάδα το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, συμμετέχει για τρίτη φορά μέσω της υποστήριξης νέων επιχειρηματιών. Συγκεκριμένα για την εβδομάδα αυτή, το Ινστιτούτο δίνει δωρεάν πρόσβαση σε μια σειρά εργαλείων που έχει αναπτύξει και τα οποία βοηθούν τους νέους επιχειρηματίες στα πρώτα τους βήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία όσο και για όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται, μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site https://genglobal.org/gew