Νέο xmas edition update του SlotApp Άκρως ρομαντική, εορταστική διάθεση, νέο κοινωνικό δίκτυο.

    Από: Startup Team

Με άκρως εορταστική διάθεση ξεκίνησε το μήνα αυτό η ελληνική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης SlotApp, λανσάροντας νέα έκδοση, SlotApp «Xmas edition».

Όμορφα εφέ χιονιού κάνουν τη διάθεση ακόμα πιο ρομαντική στην πρώτη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που καταφέρνει και συνδυάζει παράλληλα μυστήριο, παιχνίδι, ανταγωνισμό και φλερτ!

Για πρώτη φορά σε κοινωνικό δίκτυο, οι χρήστες μπαίνουν αρχικά σε ένα κόσμο «κλειδωμένων», κυριολεκτικά θολών προφίλ. Στο SlotApp μόνο μέσα από το παιχνίδι μπορούμε να μάθουμε περισσότερα ο ένας για τον άλλον. Θα τα καταφέρουμε άραγε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον;

«Κάθε φορά που κερδίζω, μαθαίνω κάτι για σένα. Κάθε φορά που κερδίζεις εσύ, μαθαίνεις εσύ ένα δικό μου στοιχείο.»

Με τους χρήστες της να αυξάνονται καθημερινά σε Ελλάδα και Κύπρος, το ελληνικό κοινωνικό δίκτυο SlotApp ετοιμάζεται να λανσάρει νεότερο update και μετά τις γιορτές, με ακόμα πιο παιχνιδιάρικα νέα features και εντός του chat της εφαρμογής.

Το εορταστικό κλίμα, το μυστήριο και το παιχνίδι φαίνεται να συνεχίζονται για πολύ καιρό ακόμα…

Το SlotApp διατίθεται δωρεάν σε Ελλάδα και Κύπρο. Κατεβάστε το δωρεάν από το App Store ( appsto.re/gr/2LEoeb.i) ή το Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.slotapp.app&hl=en

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες, επισκεφθείτε το blog ή την ιστοσελίδα slotapp.co/

Πότε Ήταν Η Τελευταία Φορά Που Φλέρταρες;