Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


To Growth Hacking Academy επιστρέφει τον Ιανουάριο!

To Growth Hacking Academy επιστρέφει τον Ιανουάριο!
Ημερομηνία: 28/12     Εμφανίσεις: 622

Το Growth Hacking Mindset ήρθε για να μείνει και στην Ελλάδα - ό,τι πιο σύγχρονο, δυναμικό και αποτελεσματικό έχει να δείξει η νέα εποχή marketing! Το πρώτο Growth Hacking Academy σε συνδιοργάνωση της GrowthRocks και της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, πριν μερικές ημέρες και ανέδειξε τους επόμενους ταλαντούχους Growth Marketers!

Ξεχωριστή καινοτομία της οργάνωσης αποτελεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μοναδικό στη σύνθεσή του, στη λειτουργία και το άμεσο αποτέλεσμα του. Δεν πρόκειται για ένα ακόμα digital marketing σεμινάριο, αφού δεν διδάσκεται απλά θεωρία αλλά γίνεται εμβάθυνση σε πρακτικά θέματα υλοποίησης.

Κατά την διάρκεια των 2 μηνών, οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με κορυφαίους εισηγητές και εξασκήθηκαν πρακτικά στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων. Επιπλέον εξοικειώθηκαν με advanced στρατηγικές Digital Marketing, απέκτησαν εμπειρία σε εργαλεία και αυτοματοποιήσεις, και δημιούργησαν αποτελεσματικά growth plans. Πρόκειται για ένα 48ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που παραδίδει στο 100% αυτό που υπόσχεται: growth.

Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου μαθημάτων, το Growth Hacking Academy επανέρχεται τον Ιανουάριο ανανεωμένο και πιο δυναμικό από ποτέ!

Τα μετρήσιμα οφέλη του Growth Hacking Marketing είναι εντυπωσιακά, γι’ αυτό και εφαρμόζεται με θέρμη τόσο από επιχειρηματικά best practices όπως οι Facebook, AirBnB, Dropbox, Udemy και Google, όσο και από κάθε φιλόδοξη, ανερχόμενη startup.

Ο growth hacker αγαπά την τεχνολογία και δίνει λύσεις μέσω αυτής. Η τεχνολογία είναι ο κοινός παρονομαστής στις περισσότερες ενέργειες ενός growth hacker. Αγαπά τα δεδομένα, τις γρήγορες δράσεις, την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, την στόχευση και την αέναη βελτιστοποίηση . Μαθαίνει νέα εργαλεία, δοκιμάζει πρακτικές, αλλάζει, αποτυγχάνει, επιτυγχάνει και συνεχίζει. Κι επειδή δεν επαναπαύεται ποτέ σε αυτά που ξέρει και κάνει καλά, μένει ενημερωμένος για να τα κάνει καλύτερα.

Γιατί το πρόγραμμα αυτό είναι μοναδικό;

To Growth Hacking Academy επιστρέφει τον Ιανουάριο!
  • Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, ενώ προγράμματα τέτοιας υψηλής εξειδίκευσης είναι ελάχιστα στην Ευρώπη.
  • Οι εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες του χώρου, και όχι ακαδημαϊκοί.
  • Το τμήμα δέχεται μόνο 20 άτομα για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της εκπαίδευσης και ο χρόνος για την απαραίτητη πρακτική εξάσκηση.
  • Έχει μονάχα πρακτική εξάσκηση και ακολουθείται συγκεκριμένη εκπαιδευτική μεθοδολογία με projects. Έτσι, οι συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στο τεχνικό μέρος του Growth Hacking Marketing.

 

Μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του Growth Hacking Academy εδώ.

Οι εγγραφές για το επόμενο Growth Hacking Academy έχουν ανοίξει και τα μαθήματα ξεκινούν 23 Ιανουαρίου! Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή στο growthhackingacademy.gr.

Titan

An investing app build like a hedge fund
21-03-2018 - 22:29
δείτε περισσότερα

The Copywriting Bible

100 viral outlines for your copy 🚀
21-03-2018 - 20:04
δείτε περισσότερα

DeepJ

AI-composed piano music in real time
21-03-2018 - 19:46
δείτε περισσότερα

PersonLogic 2.0

The operating system for people data.
21-03-2018 - 19:24
δείτε περισσότερα

Cryptodex

Your all-in-one cryptocurrency address book
21-03-2018 - 18:13
δείτε περισσότερα

Customer Service Quotes by Freshworks

Twitter for Quotes 😎😎
21-03-2018 - 14:44
δείτε περισσότερα

Face Licker

Your face on a giant lollipop
21-03-2018 - 13:20
δείτε περισσότερα

Muzbnb

Muslim-friendly version of Airbnb
21-03-2018 - 12:51
δείτε περισσότερα

Folk

The next generation contact manager
21-03-2018 - 11:32
δείτε περισσότερα

Pipedrive Gold Plan

Sales CRM plan that eliminates time consuming admin
21-03-2018 - 11:29
δείτε περισσότερα