ΣΕΚΕΕ και INNOVAThess ενώνουν τις δυνάμεις τους

    Από: Startup Team

Ο Σ.Ε.Κ.Ε.Ε. και το INNOVAThess προχωρούν σε συνεργασία με σαφή στόχευση στην δικτύωση, συνεργασία και ανάπτυξη της εξωστρέφειας για το οικοσύστημα της καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Βόρεια Ελλάδα.

Πρώτος σταθμός της συνεργασίας, είναι η συμμετοχή του INNOVAThess στο Εθνικό Περίπτερο στο Mobile World Conress MWC2018, που διεξάγεται στη Βαρκελώνη από 26 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου και ο ενεργός συντονιστικός ρόλος του για την παρουσία των start-up της περιοχής.

Η πρώτη κοινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 29 Ιανουαρίου στο Biscotto Coffee (Mediterranean Cosmos) στις 18:30, με στόχο την προετοιμασία της ελληνικής αποστολής στο MWC18.

Για τη συνεργασία, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΚΕΕ, Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια συντονισμού και συνέργειας όλων των πρωτοβουλιών και οργανισμών που προάγουν την καινοτομία, τη δικτύωση και την εξωστρέφεια. Ο ΣΕΚΕΕ πιστεύει ότι μόνο μέσα από μια κοινή προσπάθεια, θα δοθεί η δυνατότητα στην ελληνική καινοτομία να αποκτήσει υπόσταση και να κερδίσει τη θέση της στο διεθνές οικοσύστημα».

Ο Χάρης Δημητρακόπουλος, ιδρυτής του INNOVAThess, σημείωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε με το φορέα που κατά τεκμήριο προάγει την εξωστρέφεια της ελληνικής καινοτομίας και βρίσκεται μόνιμα στη πρωτοπορία της καλλιέργειας νέων αγορών και συνεργασιών για το ελληνικό οικοσύστημα».