Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO: Fashion Marketing!

    Από: Startup Team

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στην ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on The Go στο web radio του Amagi, θα μιλήσουμε για το Fashion Marketing.

Η ελληνική μόδα και δημιουργικότητα και η φαντασία των σχεδιαστών της δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με όσα λαμβάνουν χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν υπάρχει κρατική σχολή – για ακαδημία ούτε να το συζητήσουμε – εθνική πολιτική και φυσικά φορέας που μπορεί να διασυνδέσει όλα τα στάδια παραγωγής ενός ενδύματος. Οι Έλληνες σχεδιαστές δεν είχαν την παραμικρή υποστήριξη από το ελληνικό κράτος. Και στον κλάδο αυτό το μάρκετινγκ παίζει σημαντικό ρόλο καθώς η Ελληνική μόδα χρειάζεται τη στήριξη των Ελλήνων καταναλωτών – και την έχει.

Καλεσμένη στο studio του Amagi είναι η Τζένη Οικονόμου Ρίζου, Fashion PR Expert.

Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Marketing on the GO:  Fashion Marketing!

Η κα Οικονόμου σπούδασε γύρω από τον χώρο της μόδας στη Σχολή Pansik, όπου μετέπειτα υπήρξε και καθηγήτρια Κινησιολογίας. Μετά την σχολή για πολλά χρόνια δούλεψε ως μοντέλο και περπάτησε για όλους τους μεγάλους Έλληνες σχεδιαστές. Σήμερα, έχει αναλάβει την Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις του Fashion & Prince Erotokritos, της Realize Italy και της εταιρείας Point Loom. Τελευταία της ενασχόληση είναι το New Generations’ Fashion Lines, το fashion event που ασχολείται με την παρουσίαση συλλογών αποκλειστικά νέων σχεδιαστών μόδας.

H εκπομπή «Marketing on the GO» παρουσιάζει ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή  μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!

Marketing on the GO: Σάββατο 10/2/2018 (και κάθε Σάββατο), 14.00-16.00, ζωντανά!

Ο Θέμης Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO / IEC 17024:2012 με εμπειρία στον χώρο του μάρκετινγκ 17 χρόνων. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Ο Amagi Radio είναι πολιτικός, πολιτιστικός και μουσικός διαδικτυακός σταθμός. Διατηρεί studio στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και όλες του οι εκπομπές είναι live. Ο Αmagi τάσσεται με έμφαση ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, το ρατσισμό, το σεξισμό και την πολιτική βία.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.gr, Startup.gr, Franchise.gr & Insuranceforum.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τη ραδιοφωνική εκπομπή θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.marketingconsultant.gr/marketingonthego

Η εκπομπή μεταδίδεται από τον Amagi Radio εδώ: amagi.gr ενώ υπάρχει και εφαρμογή του σταθμού για να την ακούτε από το κινητό σας (iOS & Android).

 

Μετά την μετάδοση μπορείτε να βρείτε την εκπομπή on demand στην ιστοσελίδα: www.marketingconsultant.gr/ και στην εφαρμογή «Marketing Consultant» για iOS και για Android: www.marketingconsultant.gr/marketing-smartphone-application