Tο Thessaloniki #JobFestival2018 του Skywalker.gr έφτασε!

    Από: Startup Team

Την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρες 10:00-18:00 το μεγαλύτερο γεγονός για την εργασία επιστρέφει ανανεωμένο και επίκαιρο όσο ποτέ στο ξενοδοχείο CapsisΜοναστηρίου 18, και σε περιμένει για να ενισχύσεις την επαγγελματική σου ταυτότητα με πολλαπλούς τρόπους!

Παρακάτω θα δεις τι μπορείς να κάνεις στη διάρκεια του φεστιβάλ, δράσεις στις οποίες μπορείς να συμμετάσχεις ανεξαιρέτως. Μπορείς:

  1. Να γνωρίσεις εκπροσώπους των εταιριών που σε ενδιαφέρουν και να τους αφήσεις το βιογραφικό σου.
  2. Να συναντηθείς με τις εταιρίες σε συνέντευξη εργασίας αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος (δίνεται προτεραιότητα στα προγραμματισμένα ραντεβού, για τα οποία το deadline έχει κλείσει).
  3. Να παρακολουθήσεις χρήσιμα workshop που ενισχύουν την αναζήτηση εργασίας και οδηγούν στην επαγγελματική ενδυνάμωση και στην αυτοβελτίωση (χρειάζεται προεγγραφή).
  4. Να βελτιώσεις βασικά σημεία του βιογραφικού σου με την καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων της Lead Compass.
  5. Να βγάλεις φωτογραφίες για επαγγελματική χρήση με τη φωτογραφική ομάδα του Ι.Ι.Ε.Κ. Δέλτα.
  6. Να ενημερωθείς για το ιδανικό dress code της εργασιακής ζωής μέσα από τις  προτάσεις ένδυσης των Oxford Company, Sarah Lawrence και Fransa.
  7. Να ανακαλύψεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες παίζοντας και λύνοντας ατομικούς και ομαδικούς γρίφους με την υποστήριξη του Great Escape.
  8. Να συζητήσεις με επαγγελματίες coaches τoυ International Coach Federation, βιώνοντας μία εμπειρία επαγγελματικής ενδυνάμωσης (χρειάζεται προεγγραφή).
  9. Να μάθεις πώς μπορείς να παρουσιάσεις αποτελεσματικά τον εαυτό σου σε πραγματικό χρόνο ή να προετοιμαστείς για το 20″ Video Pitch μέσα από ομαδικά sessions (χρειάζεταιπροεγγραφή).
  10. Να παρουσιάσεις τον εαυτό σου σε ένα βίντεο διάρκειας 20” με τη βοήθεια της Intrideo, κερδίζοντας τις πρώτες εντυπώσεις απέναντι στους μελλοντικούς σου εργοδότες (χρειάζεταιπροεγγραφή).

Εγγραφή στις δράσεις
3, 8, 9 και 10

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Ακολούθησε το Facebook event της εκδήλωσης εδώ.