23ο GreeceJS MeetUp !

    Από: Startup Team

Το Greece JS, μία εθελοντική ομάδα διάδοσης και ενίσχυσης των τεχνολογιών του Web με ιδιαίτερη έμφαση στη γλώσσα προγραμματισμού JavaScript, και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS σας προσκαλούν στο 23ο GreeceJS MeetUp την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 στις 18:00.

 

Το Web αποτελεί σήμερα την πλέον ανοιχτή πλατφόρμα δημιουργίας λογισμικού, με τεράστια διάδοση και δίχως περιορισμούς πρόσβασης, προσφέροντας έτσι σε νεοφυείς επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας τις μεγαλύτερες ευκαιρίες εισόδου σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Το GreeceJS στα 5 χρόνια της έως τώρα πορείας του έχει φέρει για πρώτη φορά σε επαφή την πολυπληθή Ελληνική κοινότητα του Web και της JavaScript. Επιπλέον έχει εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σε νέες τεχνολογίες αιχμής, διαχέοντας τη γνώση από τα μέλη που έχουν ειδικευτεί σε αυτές προς όλους τους υπόλοιπους, στοχεύοντας στην άνοδο του επιπέδου κατανόησης των τεχνολογιών αυτών στην Ελλάδα και στην παραγωγή διεθνώς ανταγωνιστικού λογισμικού. Οι τακτικές συναντήσεις της κοινότητας αποτελούν παραδοσιακά ευκαιρίες προσέγγισης εξειδικευμένων μηχανικών από καινοτόμες εταιρείες του χώρου που αναζητούν νέους συνεργάτες και από νέους επιχειρηματίες που ψάχνουν για τεχνικά καταρτισμένους συνεταίρους.

 

Οι τακτικές συναντήσεις του GreeceJS αποσκοπούν στην ενημέρωση των συμμετεχόντων γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο και στη διάχυση των σχετικών δεξιοτήτων από τα πλέον εξειδικευμένα μέλη στα υπόλοιπα.

 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή εδώ: www.meetup.com/GreeceJS/events/240357432/

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18:00 – 18:15

Networking, food & beverages


18:15 – 18:20

Opening talk


18:20 – 18:45

JS Knowledge Quiz (GR)

Test your JavaScript skills for fame and honour. All you need is your smartphone – just make sure to be at the venue on time!

 

18:45 – 19:45

About GRAND Stack: GraphQL, React, Apollo, and Neo4j (EN)

Mark Needham, Developer Relations Engineer @Neo4j

 

20:00 – 20:45

Cross platform engineering – Lessons Learned (GR)

Valadis Novakovits, Senior Software Developer @Covve

Michael Asimakopoulos, Full-stack Developer @Covve

 

This meetup would not be without our beloved sponsors: