Πόσες Ημέρες έχεις να μπεις στο STARTUP.GR? Δες τι έχασες 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Συνέντευξη στο Startup.gr: Ορέστης Ματσούκας - Get in the Ring!

Συνέντευξη στο Startup.gr: Ορέστης Ματσούκας - Get in the Ring!
Ημερομηνία: 13/03     Εμφανίσεις: 2353

"Η Orama Group με τη συνεργασία του Europe Direct του Δήμου Αθηναίων, υποδέχεται στις 21 Μαρτίου 2018 στο Σεράφειο (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη), το «Get in the Ring StartingUP Athens».

Τo Get in the Ring (GITR) είναι ο δυναμικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας παγκοσμίως και στην Αθήνα θα διαγωνισθούν κορυφαίες ελληνικές startups (early stage) με το νικητή να λαμβάνει το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό!"

Παρακάτω η συνέντευξη στον Ορέστη Ματσούκα σχετικά με αυτή την αξιόλογη προσπάθεια!

Κύριε Ματσούκα, τo Get in the Ring, αποκαλέστηκε πρόσφατα από το site μας ως οι ‘Ολυμπιακοί Αγώνες’ των startups. Θέλετε να μας εξηγήσετε τι ακριβώς είναι το Get in The Ring;

Το «Get in the Ring» ξεκίνησε το 2012 από 5 Ολλανδούς επιχειρηματίες που ήθελαν να ταράξουν λίγο τα νερά στον τομέα της καινοτόμας επιχειρηματικότητας. Τελικά όπως φάνηκε, τα νερά ταράχθηκαν πολύ περισσότερο και πλέον το «Get in the Ring» θεωρείται ο δυναμικότερος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας παγκοσμίως.

Πως αποφασίσατε να φέρετε το «Get in The Ring» στην Ελλάδα;

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το συγκεκριμένο event είναι λάτρεις της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας. Θεώρησα πως η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να μείνει εκτός. Η Ελλάδα διαθέτει startups που αξίζουν να προβληθούν, να αναμετρηθούν και η ικανότερη να βρεθεί στον Παγκόσμιο Τελικό, δείχνοντας πως η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει.

Στην Αθήνα λοιπόν, τι αναμένεται να δούμε;

Το «Get In The Ring StartingUp Athens» λοιπόν καταφτάνει στο ανακαινισμένο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη), στις 21 Μαρτίου 2018 και διοργανώνεται από την Orama Group με τη συνεργασία του Europe Direct του Δήμου Αθηναίων.  Στο «Get In The Ring StartingUp Athens», θα συμμετάσχουν οι καλύτερες ελληνικές startups και αρχικά θα διαγωνιστούν μακριά από το κοινό και θα αξιολογηθούν από επαγγελματίες που έχουν άριστη γνώση της startup επιχειρηματικότητας. Στη συνέχεια, οι 4 startups οι οποίες θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα χωριστούν με κλήρωση σε δύο αντίπαλα ζεύγη, τα οποία θα «μονομαχήσουν» δημόσια στο ring! Μετά τις δύο «μονομαχίες» θα οριστεί το τελικό ζεύγος, απ΄όπου θα βγει ο τελικός νικητής που θα πάει στον Παγκόσμιο Τελικό.

Θα δούμε κάτι άλλο πέρα από τη μάχη στο ring;

Το συγκεκριμένο event δεν έχει μόνο διαγωνιστικό μέρος αλλά και ψυχαγωγικό. Στο «Get In The Ring StartingUp Athens», ο γνωστός stand-up perfomer Λάμπρο Φισφής , θα είναι ο παρουσιαστής της βραδιάς αλλά και ο “διαιτητής” στις “μονομαχίες” των διαγωνιζόμενων. Οι γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό LP Dudes θα παρουσιάσουν epic rap battles και το κοινό θα φύγει απόλυτα ευχαριστημένο από κάθε άποψη.

Το «Get In The Ring StartingUp Athens» υποστηρίζεται από κάποιους άλλους φορείς;

Το «Get In The Ring StartingUp Athens» τελεί στη χώρα μας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. Επιπλέον, είναι ο μοναδικός διαγωνισμός επιχειρηματικότητας που έχει την επίσημη υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Πόσο κοστίζει το εισιτήριο και από πού μπορούμε να τα προμηθευτούμε;

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν για τις startups και το εισιτήριο για το κοινό που θα παρακολουθήσει τη μάχη στο ring, κοστίζει 7.5€ και μπορείτε να το προμηθευτείτε στο https://www.eventora.com/el/Events/get-in-the-ring-athens/

Η ώρα προσέλευσης ξεκινάει στις 16:00 για το κοινό και για την είσοδο στους εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική προεγγραφή.Quick Pad

One device to rule them all
18-07-2018 - 21:02
δείτε περισσότερα

Startup School 2018 - from Y Combinator

Y Combinator’s free online course for startups
18-07-2018 - 17:00
δείτε περισσότερα

BotStar V2

Design, develop and train chatbots. Visually!
18-07-2018 - 15:13
δείτε περισσότερα

Bubble 2.0

Build and host web applications without having to write code
18-07-2018 - 15:00
δείτε περισσότερα

Effct

SAAS platform to help you publish audio content on Alexa
18-07-2018 - 12:48
δείτε περισσότερα

Water Intake Reminder

Android app that reminds you to drink, tracks hydration
18-07-2018 - 12:47
δείτε περισσότερα

Appbot

Tool to understand customer feedback across all channels
18-07-2018 - 12:39
δείτε περισσότερα

Invest Theory

See what others are trading. Get free stock alerts.
18-07-2018 - 12:33
δείτε περισσότερα

ARMeto

Video shooting app that plays in AR
18-07-2018 - 12:31
δείτε περισσότερα

Tododay

A to-do application based on "day".
18-07-2018 - 12:25
δείτε περισσότερα