TEDxPatras: Η περιπέτεια πλησιάζει!

    Από: Startup Team

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, η ομάδα του TEDxPatras και μια σύνθεση εξαιρετικών συνεργατών διοργανώνει το πρώτο TEDxPatras Adventure, μια πρωτότυπη διαδρομή στην Πάτρα με τίτλο “Adventure XVIII”, όπου όλοι οι προορισμοί είναι έκπληξη!

Μια περιπέτεια πέρα από τη συνηθισμένη καθημερινότητα της πόλης, με όρεξη να ανακαλύψουμε νέους κόσμους, νέες δραστηριότητες, ιδιαίτερους ανθρώπους και μοναδικά σημεία της Πάτρας.

Πρόκειται για μία περιπέτεια αποτελούμενη από 18 διαφορετικές εμπειρίες μέσα από 9 κατηγορίες (επιστήμη, τεχνολογία, επιχειρηματικότητα, πολιτισμός, αθλητισμός, κοινωνία, γαστρονομία, ψυχαγωγία, τοπικά θέματα). Κάθε περιπέτεια προσδίδει στους συμμετέχοντες μία διαφορετική αίσθηση για τους χώρους, τους ανθρώπους και το έργο τους.

Η συμμετοχή στο “Adventure XVIII” εξασφαλίζει τη δυνατότητα παρακολούθησης σε όλες τις περιπέτειες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας αφιερώσετε την ημέρα σας και για τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς!

Οι θέσεις των συμμετεχόντων είναι πολύ περιορισμένες. 
Book your ticket: bit.ly/adventure-xviii

 

Στο πλαίσιο των TEDx εκδηλώσεων υπάρχει το πρόγραμμα των TEDxAdventures σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο αποτελείται από μικρά (ή και μεγάλα) community workshops για όλη την κοινότητα του TEDx προσφέροντας διαδραστικές εμπειρίες στην πόλη και ανακαλύπτοντας παράλληλα τα μυστικά της.

 

Το πρώτο TEDxPatras Adventure είναι powered by WIND.