Η Spatiall συμμετείχε στην Ελληνική Αποστολή στο Mobile World Congress Barcelona 2018 εκπροσωπώντας το πρόγραμμα «egg»

    Από: Startup Team

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και υψηλές προσδοκίες για το μέλλον η συμμετοχή της Spatiall στο “4 Years From Now” 2018 / MWC2018 Barcelona:

Η Spatiall συμμετείχε στην Ελληνική Αποστολή στο Mobile World Congress Barcelona 2018 εκπροσωπώντας το πρόγραμμα «egg», επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων (start-up) υποστηριζόμενο από την Eurobank και την Corallia.

Στο περίπτερο Κ.2.1, Hall M της έκθεσης “4 Years From Now» (4YFN), παράλληλη εκδήλωση με την κυρίως έκθεση όπου συμμετείχαν περισσότερες από 650 νεοφυείς επιχειρήσεις (start-up) απ’ όλο τον κόσμο, είχαμε την ευκαιρία να επιδείξουμε τα λειτουργικά πρωτότυπα των προϊόντων της εταιρείας, τα οποία κάνουν χρήση τεχνολογιών Web3D και Virtual Reality (VR) σε πλήθος ενδιαφερόμενων επισκεπτών, εκπροσώπων του Τύπου, δυνητικών πελατών και συνεργατών από πληθώρα χωρών.

Η εν γένει παρουσία της εταιρείας στην έκθεση κρίνεται ως απόλυτα θετική και η διοίκηση της εταιρείας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Σύνδεσμο Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), τους μεγάλους χορηγούς της αποστολής Eurobank και Samsung, την Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής καθώς και τους συν-εκθέτες και μέλη της αποστολής για μια σαφώς αναβαθμισμένη παρουσία της Ελλάδας σε σχέση με προηγούμενα έτη.

Την εταιρεία εκπροσώπησε ο Γιάννης Ματζαβράκος.

Σχετικά με την Spatiall

Η Spatiall ιδρύθηκε το 2017 και είναι startup εταιρεία ενταγμένη στον 5ο κύκλο του προγράμματος νεανικής επιχειρηματικότητας eggenter.grow.go. Η Spatiall αναπτύσσει μια σύγχρονη πλατφόρμα διαχείρισης και κράτησης εισιτηρίων θεαμάτων με έμφαση στην εμπειρία του χρήστη και την χρήση τεχνολογιών επόμενης γενιάς Web3D & WebVR.

Η φιλοσοφία της εταιρείας συνοψίζεται στο να δίνει την δυνατότητα στο κοινό να προχωράει σε κράτηση εισιτηρίων «σαν να είναι εκεί». Το επιχειρησιακό πλάνο της εταιρείας προβλέπει την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές, στοχεύοντας σε χώρους θεαμάτων όπως κινηματογράφους, θέατρα, μέγαρα μουσικής και στάδια. Επίσης, πρόκειται να συναφθούν συνεργασίες σε επίπεδο B2B με επιλεγμένους συνεργάτες στην Ευρώπη και την Αμερική.

Το λογισμικό που αναπτύσσει η εταιρεία παρέχει την δυνατότητα προεπισκόπησης (preview) διαφόρων παραγόντων κατά την διαδικασία της κράτησης εισιτηρίων, όπως η γωνία θέασης, η προεπισκόπηση ήχου, η προεπισκόπηση φωτισμού και οι προσωποποιημένες προτάσεις «Θέσεων Εμπειρίας» ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών.