2.573 μόνιμοι και εποχικοί σε ΔΕΚΟ

    Από: Startup Team

Μεσω επτά νέων πακέτων θέσεων θα προσληφθούν 2.573 μόνιμοι και εποχικοί υπάλληλοι σε ΔΕΚΟ μέσα στο επόμενο διάστημα. Πρόκειται για διαγωνισμούς που βρίσκονται για επεξεργασία στο ΑΣΕΠ και αναμένεται να ανακοινωθούν αμεσως μετά το Πάσχα.

209 μόνιμοι στην ΕΥΔΑΠ

Ξεκινούν την Τετάρτη 18 Απριλίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1Κ/2018 που αφορά 209 μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΔΑΠ. Οι θέσεις για την προκήρυξη 1Κ/2018 της ΕΥΔΑΠ περιλαμβάνουν ειδικότητες όπως:Α’ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), εβδομήντα μία (71) θέσεις κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Αναλυτές Προγραμματιστές, ΠΕ Διοικητικοί, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, ΠΕ Μηχανικοί Μεταλλειολόγοι – Ορυκτών Πόρων, ΠΕ Μηχανικοί Περιβάλλοντος, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Οικονομικοί, ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί, ΠΕ Στατιστικοί, ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί, ΠΕ Χημικοί, ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί. Β’ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), σαράντα μία (41) θέσεις κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Διοικητικοί, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί, ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Οικονομικοί, ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί, ΤΕ Προγραμματιστές, ΤΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί. Γ’ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης(Δ.Ε.), ενενήντα επτά (97) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Γραμματείς, ΔΕ Δομικών Έργων, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι, ΔΕ Καταμετρητές, ΔΕ Μηχανολόγοι, ΔΕ Οδηγοί C κατηγορίας, ΔΕ Οδηγοί C, D κατηγορίας, ΔΕ Προσωπικό Η/Υ, ΔΕ Τεχνίτες Αυτοκινήτων. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών λήγει στις 3 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

100 διανομείς και υπάλληλοι στις «Ταχυμεταφορες»

Σε προσλήψεις προσωπικού αορίστου χρόνου θα προχωρήσει η εταιρεία «Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ» Α.Ε. Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας σε συνεδρίασση του αποφάσισε να εγκρίνει την πρόσληψη εκατό (100) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης για την κάλυψη αναγκκών του φορέα. Οι θέσεις κατανέμονται ωε εξής: Πτυχιούχοι ΑΕΙ 20, διανομείς (ΔΕ) 80. Η προκήρυξη θα σταλεί στο ΑΣΕΠ για έγκριση και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η 10ήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Για τις θέσεις των διανομέων θα ζητηθούν οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωµα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης ή µεταδευτεροβάθµιας εκπαίδευσης της ηµεδαπής, ή άλλος ισότιµος τίτλος σχολικής µονάδας της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας και αδεια οδήγησης µοτοσικλέτας κατηγορίας Α΄ (σταδιακής πρόσβασης), εκτός του µοτοποδηλάτου, η οποία να είναι σε ισχύ. Η εµπειρία λαµβάνεται υπόψη µετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών µε τον οποίο οι υποψήφιοι µετέχουν στη διαδικασία επιλογής.

1.260 στη ΔΕΗ

Με 1.200 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί η ΔΕΗ μετά το Πάσχα. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας και θα απασχοληθεί σε έργα και Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίως στις περιοχές Κοζάνης, Φλώρινας. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα προκηρυχθούν είναι αρχαιολόγοι, μηχανικοί, συντηρητές αρχαιοτήτων, ειδικευμένοι εργάτες, λογιστές, σχεδιαστές, φύλακες ημέρας και φύλακες νύκτας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι νέες προκηρύξεις θα ξεκινήσουν να εκδίδονται σταδιακά μετά το Πάσχα και θα ολοκληρωθούν πριν το καλοκαίρι. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ως 65 ετών, ενώ για την επιλογή τους θα εφαρμοστούν τα κριτήρια του νόμου 2190/94 και ειδικότερα ο χρόνος ανεργίας, η εμπειρία, οι κοινωνικές ιδιότητες, ο αριθμός ανηλίκων τέκνων και βαθμός τίτλου σπουδών. Η Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης (ΔΛΚΜ) της ΔΕΗ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη δεκαέξι (16) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΛΚΜ. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν έως 30-03-2018 και ώρα 14:30 μ.μ. στην Κεντρική Γραμματεία της Διεύθυνσης Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους. Παράλληλα,  το ΛΚΔΜ της ΔΕΗ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 44 (σαράντα τεσσάρων) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Κλάδων. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν μέχρι και 2.04.2018 στη Γραμματεία του Τομέα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΔΕΛΚΔΜ 23ο Χιλ. Κοζάνης- Πτολ/δος την ειδική έντυπη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.

158 μόνιμοι στη ΔΕΔΔΗΕ

Προκήρυξη 158 μονιμων υπαλλήλων επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στις ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής – Αναλυτές Προγραμματιστές, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί – Αυτοματισμού, ΔΕ Ηλεκτρονικοί Δικτύων, ΔΕ Ηλεκτρονικοί Σταθμών και Υποσταθμών, ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων. Για τις θέσεις των μηχανικών θα ζητηθούν εκτός από το πτυχίο, γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου, καλή γνώση αγγλικής γλώσσας και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Επειδή η επεξεργασία των αιτήσεων γίνεται μηχανογραφικά, οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια/πεδία των (ηλεκτρονικών) αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς, που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια ή ιδιότητες που απαιτούνται και διαθέτουν.

510 μόνιμοι στα ΕΛΤΑ

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα σταλεί το αίτημα στο ΑΣΕΠ για 510 μόνιμους στα ΕΛΤΑ. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω ΑΣΕΠ. Η τελευταία μεγάλη προκήρυξη για μόνιμο προσωπικό στα ΕΛΤΑ ήταν πριν από δέκα χρόνια, ενώ κάθε χρόνο η εταιρία καταφεύγει στη λύση της απασχόλησης εποχικού προσωπικού, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται κατά περιόδους. Η σχετική απόφαση προβλέπει πως οι θέσεις κατανέμονται ως εξής: 230 Ταχυδρόμων- Διανομέων, 215 Υπαλλήλων Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, 25 Διοικητικών (στις ειδικότητες: Διοίκησης Εκμετάλλευσης 15, Τεχνικών-Ηλεκτρ. Μηχ/κών 3, Πληροφορικής 7), 25 Οδηγών και 15 Διαμετακομιστών.

78 θέσεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σε προσλήψεις προσωπικού προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ στο πλαίσιο του συνολικού σχεδίου αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό. Σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθηγητή Φίλιππο Τσαλίδη η καταληκτική ημερομηνία υποβολής βιογραφικών είναι η 31η Μαρτίου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:recruitment@trainose.gr. Αναλυτικά οι προσλήψεις αφορούν: Διοικητική/ Οικονομική Διεύθυνση: Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου στη Λογιστική, 2. Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου με γνώση Μηχανογραφημένης Λογιστικής, 3. Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου με γνώση της Λογιστικής Κόστους, 4. Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου, με πιστοποίηση Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή. Διεύθυνση Λειτουργίας: 1. Τέσσερις (4) Μηχανολόγους Μηχανικούς, 2. Δύο (2) Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού: 1. Έναν (1) Μηχανολόγο Μηχανικό, ή Πτυχιούχο Οικονομικών/ Χρηματοοικονομικών/ Μαθηματικών, με εξειδίκευση στην Επιχειρησιακή Έρευνα, 2. Έναν (1) πτυχιούχο Πανεπιστημίου στα Χρηματοοικονομικά με εξειδίκευση στον Τραπεζικό και Χρηματοπιστωτικό τομέα, 3. Έναν (1) Μηχανολόγο Μηχανικό, ή Πτυχιούχο Οικονομικών/ Χρηματοοικονομικών/ Μαθηματικών με εξειδίκευση στη Διαχείριση Κινδύνων Διεύθυνση Επιβατικών Μεταφορών: 1. Έναν (1) Πτυχιούχο Πανεπιστημίου στο Μάρκετινγκ. Τμήμα Πληροφορικής: 1. Δύο (2) Junior Προγραμματιστές, 2. Έναν (1) Επιχειρησιακό Αναλυτή, 3. Έναν (1) Junior Διαχειριστή Βάσης Δεδομένων. Παράλληλα η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην πρόσληψη 60 μηχανοδηγών για την κάλυψη των υπηρεσιακών της αναγκών. Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε είκοσι τρεις (23) ημέρες εως τις 5 Απριλίου 2018, ημέρα Πέμπτη. Η κατάθεση αιτήσεων (βιογραφικών) θα γίνεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mixanodigoi@trainose.gr

100 θέσεις ΥΕ στην ΕΥΔΑΠ

Στα σκαριά βρίσκεται η προκήρυξη για 100 θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε διάφορους φορείς, όπως ΕΥΔΑΠ, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, Οίκος Ναύτου και Ανώνυμος Εταιρία Διώρυγος Κορίνθου. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: εργάτες, φύλακες, κλητήρες και αποθηκάριοι. Οι περισσότερες θέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καλυφθούν για τις ανάγκες της ΕΥΔΑΠ (90 θέσεις) και οι υπόλοιπες θα κατανεμηθούν στους υπόλοιπους φορείς. Η προκήρυξη αναμένεται να πάρει ΦΕΚ πολύ σύντομα προκειμένου να προχωρήσει σύντομα η διαδικασία των αιτήσεων.

Πηγή: e-dimosio